3 situace, kdy by měl být chlap v posteli aktivní

Sex skomírá, stává se pomalu nezajímavým až útrpným a oba dva už trochu demonstrativně očekáváte, že ten druhý udělá iniciativní vstřícný krok. Znáte to pánové? Pojďme to změnit, trochu tu vaši ložnici nakopneme.

3 situace, kdy by měl být chlap v posteli aktivní

Pár rad pánům, kterým to občas v posteli drhne. Ocitáte se někdy ve slepé uličce a akce trapně vázne? Nebo během sexu toužíte po tom, aby partnerka na konci vše spolykala a nevíte, jak ji k tomu šetrně přimět? Je to článeček spíše pro kluky méně komunikativní, trochu nejisté nebo nezkušené. Rozhodně však pro muže ohleduplné, kteří mají partnerky jemné a citlivé.


Vy si krásně užíváte, ovšem vaše žena vás vidí nějak takto
Vy si krásně užíváte, ovšem vaše žena vás vidí nějak takto

Ženy nechtějí mrtvoly

Pro začátek jednoduchá rada. Převezměte iniciativu ve chvíli, kdy jste už pár minut pasivní a jen se necháváte obskakovat nebo uspokojovat. Když vás už partnerka nějakou dobu mazlí, hýčká nebo kouří. Dokud ji to baví, nenechte situaci upadnout do útrpného nekonečného stereotypu. Jasně, je to fajn si pasivně užívat, ale myslete taky na ni. Oplaťte jí to minimálně stejnou délkou nesobecké péče, jakou věnovala ona vám.

Co z toho? K čemu to jako je? Není lepší si to hezky užít, když už je ochotná to dělat? No řekněme, že například k tomu, aby vaše milovaná polovička dostala na sex trochu více chuti. Nebo jí tím dodáte sebevědomí, minimálně jí tak uděláte radost. Každopádně je to ten typ drobnosti, který nestojí moc námahy, ale posune rodinnou pohodu o kus do plusu. A to přece za tu práci stojí.

Projevte o ni zájem, to zafunguje na každou. Pak vám splní téměř cokoliv.

Když máte chuť na anální sex

Sex probíhá dobře, užíváte si ho. A najednou zatoužíte po análním sexu. Jedna z možností, jak toto téma nadhodit, je říct to. Předpokládám však, že do mluvení se vám moc nechce.

U mazlení její kundičky ji začněte hladit po zadečku a pomalu se přibližujte k análku. Chvíli jej masírujte zvenku a když partnerka nic nenamítá, nasliňte jej a na kousek zasuňte. Když proti tomu stále nic nemá, vezměte si na pomoc lubrikační gel a zasuňte dovnitř pomalu celý prst. Pak už můžete přidat další prst a nakonec jej vyměníte za penis.

Dělejte vše tak, aby pro byl přechod k análnímu sexu spojený s maximálním vzrušením. Postupně přitvrdíte a protože je dobře naladěna, můžete přejít k zásunu i do druhé dírky. Určitě by nebylo vhodné ji nejdřív nechat 15 minut kouřit a potom ji otočit, ohnout a strčit jí ho do zadku.


Buďte aktivní a pečujte o ni, to se vám bude vždycky hodit
Buďte aktivní a pečujte o ni, to se vám bude vždycky hodit

Aby vás dokončila s polykáním

"Ach drahá, mám takovou chuť tě sledovat, jak polykáš." No proč ne, ale jestli nejste zrovna příznivcem sladkých slovíček, buďte raději mužem činu.

Polykající žena - sen každého muže
Polykající žena – sen každého muže

Důkladně a pečlivě ji lízejte. Jakmile je už hodně vzrušená, přehoďte do pozice 69 a strčte jí ho do pusy. Je celkem jedno, kdo z vás se udělá dřív, ale lepší je, když jste to vy. Pokud má kouření ráda, tak pusu plnou semene si užije líp ještě před svým vrcholem vzrušení než po něm.

Když bude ještě před orgasmem, bude zřejmě také dychtivěji pracovat na vašem penisu. Akorát je to náročnější pro vás, protože jakmile se uděláte do její pusinky, nesmíte přestat lízat, nechcete-li vyvolat mezinárodní konflikt na téma sobectví.

Obecná rada na závěr

Převezměte iniciativu tak, že ženě začnete dělat to, co má ráda. Aktivně a se zaujetím. Tím si ji získáte na svou stranu. A pak vše směřujte k vaší vysněné praktice. Obecně lze říct, že jakoukoliv prasárničku lépe zkousne žena velmi vzrušená než taková, která je z celého sexu už udřená a stále z toho nic nemá. Takže v prvé řadě musíte zapracovat vy na ní! (Ano, zdá se vám to správně, autorem tohoto článku je žena :-)

Takže jednoduché shrnutí. Iniciativu musíte převzít vždy, když po ní něco chcete. A také myslete na to, aby vaše role v posteli byla spíše "muž činu" než "ležící ňouma" (to ženy fakt nesnáší).

To je fuk, že nevíte přesně jak na to. Zájem se cení a nikdy nedojdete do konce, když neuděláte první krok. Určitě se vám ale budou hodit tipy, jak uspokojit ženu.

Vybíráme z e-shopu