BDSM techniky pro pokročilé 5/7 – role z běžného života

Ten den si vzala na sebe do práce novou minisukni a elegantní lodičky, vypadala vkusně vyzývavě a měla ze sebe dobrý pocit. Práce se jí ale nevedla a nálada šla dolů. Takhle na ni bude šéf pěkně naštvaný. Když se odpoledne vrátil do kanceláře, našel ji nervózní, roztěkanou a asi před chvílí brečela. Vypadala neskutečně roztomile. A sakra sexy! Dal jí facku, až jí vyhrkly slzy. Hned na to další a druhou rukou ji silně přitáhl za vlasy. Otočil si ji k sobě zády, zatáhl vlasy až se s výkřikem prohnula v zádech. Vykasal ji sukni a rozepnul si kalhoty...

BDSM techniky pro pokročilé 5/7 – role z běžného života

V tomto díle sexuálních inspirací se vrhneme na klasické role z běžného života. Zahrajete si s námi na šéfa a jeho asistentku, pána a jeho domácí služebnou, slečnu na hlídání a malého chlapečka nebo tatínka a jeho holčičku. Inspirace na hrátky na nás kouká odevšad, stačí jen trocha fantazie ;-)

  • Všechny tyto hry jsou nenáročné na přípravu a zároveň skýtají krásné možnosti ponižování, výprasku, vydírání a dalších BDSM chuťovek. Doporučujeme je zejména pro začátečníky, kteří se zatím nechtějí pouštět do velkých drsňáren.

Hra na dětskou opatrovnici – Babysitter play

Při tomto typu roleplay (ageplay), zaujímá dominantní partner pozici chůvy (nebo opatrovatele) a subka je v roli dítěte. Dítě potřebuje disciplínu, pevné vedení, občas i dostat na zadek nebo jiný trest.

Nejprve se připravte. Domluvte se na věku hlídaného dítěte – od toho se odvíjí úkoly, činnosti, hry a hračky. Obvykle je vychovatelkou žena, tato roleplay se tedy hodí spíše pro páry, kde je dominantní žena. Nebo i pro ty, kde si dominantní muž chce zahrát na ženu, včetně převleku.

Co by měla vychovatelka mít

Na výprask rozhodně rákosku, plácačku nebo důtky. Z běžných věcí například tvrdý hrách (na klečení), nějaké hračky pro dítě.

Tipy na hry


Chůva zasvěcuje chlapečka
Chůva zasvěcuje chlapečka

TIP 1:  Vychovatelka dá dítku hračky, aby si samo hrálo. To však nechce, tahá ji za sukni, hračky ho nebaví. Mnohem víc jej zajímá, co má pod sukní a v dekoltu. Jeho nenechavé zvídavé ručičky s upřímnou dětskou naivitou prozkoumávají její tělo. Vychovatelka jej laskavě vede a umožní mu poznávat poprvé ženské tělo.

TIP 2: Hlídané dítko zlobí a kňourá, je zralé tak akorát na pár facek. A taky je dostane. K tomu pár ran na holou. Paní na hlídaní mu stáhne kalhoty, ohne si jej přes koleno a rákoskou mu udělí výchovný výprask. Poté jde, stále se staženými kalhotami až ke kolenům, klečet do kouta (ideálně na hrách). Obnažení je potupné o to víc, když se mu vychovatelka líbí a je to vidět.

TIP 3: Vychovatelka dělá s dítkem domácí úkoly, učí jej číst a psát. Když se malému podaří krasopisně opsat jednoduchý text, dostane odměnu (může ji chvíli lízat). Pokud to odflákne, následuje trest (zmáčkne mu silně koule, uštědří mu výprask).

Role podle zaměstnání – Bitch boss


Když je šéf trochu zvrhlík
Když je šéf trochu zvrhlík

Tato roleplay se odehrává na pracovišti v kanceláři šéfa. Nasimulujte si kancelář nebo si nějakou rovnou najděte či pronajměte. Rozhodně kancelářské vybavení dodá na autenticitě celé hry.

Roleplay vhodná pro páry, kde je dominantní muž či žena a submisivní žena. Skvělý typ hry pro ponižování.

Co na sebe v roli sekretářky

Rozhodně sukni, podvazky a vysoké podpatky. Musíte vypadat elegantně, přitažlivě, vyzývavě. Hodit se budou také psací potřeby a blok na zaznamenání geniálních myšlenek vašeho šéfa.

Tipy na hry


Správná asistentka ví, jak potěšit svého šéfa
Správná asistentka ví, jak potěšit svého šéfa

TIP 1: Šéf nemá dobrou náladu, práce se nedaří. Zavolá si sekretářku, aby mu udělala kávu. Ona ihned pozná, v jaké je náladě. A jako správná asistentka začne pracovat na zlepšení nálady svého nadřízeného. Ví, že ji pak odmění. Kávu servíruje nahoře bez a svého Pána potěší i tím, že si klekne k jeho nohám a začne pracovat nejprve přes kalhoty a poté i přímo na tělo.

TIP 2: Asistentka je v zaměstnání nová, vypadá křehce, bázlivě až naivně. Šéf se rozhodne ji zaučit a ukázat jí, co vše práce u něj obnáší. Dělá jí neslušné návrhy, dotýká se jí. Ona se zdráhá, je pohoršená, brání se. Pán ji může i vydírat, slíbit vyšší plat. A ona? Neochotně s nelibostí snáší jeho zneužití? Anebo u naopak ukáže co skrývá za nevinnou tváří? To už je jen na vás.

TIP 3: Den byl dlouhý a asistentka je už opravdu unavená a začíná být nešikovná. Šéf začíná být čím dál nervóznější a netolerantní k jejím přehmatům, rozlité kávě, špatně okopírovaných stránkách. Slovně ji uráží a ponižuje. Nakonec padne i facka. Ona se omlouvá, brečí, je jí mizerně. Jediné řešení, jak zachránit situaci je kleknout a kouřit.

Tatínek a jeho holčička – Daddy/little girl


S culíčky a plyšákem budete vypadat jako dívenka
S culíčky a plyšákem budete vypadat jako dívenka

Alternativa roleplay (ageplay) k vychovatelce je-li v páru dominantní muž a submisivní žena (nebo také muž). Zavání to hraným incestem, ale nemusíte zrovna klást důraz na vztah otce a dcery. Je-li vám to přístupnější, zůstaňte pouze u staršího (dospělého) muže a malé holčičky. On je životem ošlehaný, zkušený, moudrý. Ona je prchlivá, naivní, nezkušená, roztržitá a roztomilá.

Tatínek má na odpoledne na starosti holčičku. Musí spolu napsat úkoly nebo půjdou ven na procházku.

Výbava pro rodiče a dívku

Tatínek musí disponovat prostředky pro trest i odměnu. Trestat bude rákoskou, plácačkou, holou rukou. Prostředek pro odměnu má vždy s sebou v kalhotech ;-)

Dívence dodá na autentičnosti krátká sukýnka, culíčky, plyšák na hraní.

Tipy na hry


Hodná holčička, šikovná
Hodná holčička, šikovná

TIP 1: Holčička na chodníku upadla a rozbila si koleno. Pláče a je k neutišení. Dostane od tatínka lízátko. A hezky hluboko až do krku, aby měla opravdový důvod k slzám.

TIP 2: Hrají si spolu s panenkami, Barbie a Ken. Na postavičkách tatínek naznačuje nová gesta, intimní dotyky, sexuální pozice, chce holčičku vyprovokovat. Dívenka kouká nechápavě. Takže on jí to začne ukazovat v reálu. Ona je naivní a nezkušená, on ji trpělivě pomalu vede a zasvěcuje.

TIP 3: Děti mají rády, když s nimi dospělí hrají různé roleplay. Co třeba zahrát si na doktora? Holčička chce hrát zdravotní sestřičku a tatínek má být pacient. Při vyšetřování zjišťuje, že jeho tělo je jiné než její. Musí to pořádně "vyšetřit", prozkoumat. Možná mu z nedostatku znalosti a zručnosti způsobí i trochu nepříjemné bolesti, ale on to trpělivě snáší a seznamuje ji se zákonitostmi mužského těla.

Uklízečka – Maid


Tahle krásná pokojská si o to vysloveně říkala
Tahle krásná pokojská si o to vysloveně říkala

Roleplay, kde submisivní žena hraje roli uklízečky. Ta slouží dominantnímu muži či ženě. Služebná svému Pánovi (či Paní) vykonává klasické činnosti jako je vaření, uklízení, čištění oděvu a další domácí práce.

Výbava uklízečky

Nezbytný je klasický obleček uklízečky. Hodí se také uklízecí nástroje, prachovka, nádobí k servírování apod.

Tipy na hry


Správná uklízečka vypucuje nejen váš byt
Správná uklízečka vypucuje nejen váš byt

TIP 1: Dominantní žena provádí výcvik uklízečky novicky. Ukazuje jí správná provedení prací, vyžaduje jejich bezchybné opakování. Drezůruje ji a trestá nedokonalosti. Jejím cílem je vycvičit perfektní služebnou.

TIP 2: Zaměstnavatel, Pán, pozoruje služebnou při jejich pracech. Ta je z toho řádně nervozní, ale také vzrušená a tak trochu naschvál dělá sexy pohyby a provokuje. I přes to si však velmi dobře uvědomuje svou pozici a že je zde proto, aby uklidila a posloužila. Pán jí přikáže, aby se svlékla do naha a pokračovala v úklidu, pak si sedne na pohovku a začne se uspokojovat. Ona nenápadně pokukuje, ale musí si hledět své práce. Hra končí ve chvíli, kdy to jeden z nich nevydrží a vlítnou na to.

TIP 3: Pán přikáže služebné, aby mu vyčistila obuv (zatímco ji má stále na nohou). Jakmile jsou boty pěkně čisté, přikáže jí, aby je dokonale dočistila jazykem.

Učitel / učitelka

Žena obvykle hraje studentku a muž se vžije do role učitele nebo profesora. Role se samozřejmě mohou prohodit – mnoho mužů snilo v pubertě o sexu s mladou učitelkou.

Výbava na učitelskou roleplay

Učiteli stačí formální kalhoty a bílá košile s kravatou, pro vychovné tresty se mu bude hodit třeba rákoska. Studentce nesmí chybět sexy kostýmek a nějaké ty školní potřeby, jako jsou sešity, tužky a pravítko (i tím může učitel žačku potrestat).

Tipy na sex s učitelem

TIP 1: Školačka zapomněla na úkol nebo je v hodině nepozorná a vyrušuje, učitel ji tedy musí potrestat. Forma trestu závisí na momentální náladě učitele.

TIP 2: Studentka má zálusk na profesora nebo si chce vylepšit známky, a tak si oblékne sexy kostýmek a svádí profesora k "hříchu".

TIP 3: Učitel sexuální výchovy učí svou žačku různé sexuální praktiky. Samozřejmě nejde o teorii, ale o praxi.

Podělte se s námi v komentářích o vaše nápady pro erotické roleplay inspirované běžným životem.

Příště vás čekají inspirace na drsnější hrátky v podobě hry na únos a věznění. Nebudou chybět hry na vojáky a vojandy, výslechy ci erotické hry s nožem. Přejeme hodně zábavy v posteli :)


Vybíráme z e-shopu