BDSM techniky pro pokročilé 6/7 – věznění a únosy

Je nahá, klečí na kolenou a na krku má obojek s vodítkem. Její Pán si ji zrovna vede na její místečko, do prostorné klece. Zavře ji tam a odchází. Ona netuší, jak dlouho tam bude, ale pokorně sedí a čeká na Něj. V tom ji napadne, že jakmile Pán přijde, bude ji chtít na sex. Měla by být připravená, jinak ji to bude zase bolet, jako včera. Začíná se vzrušovat, hrát si se svou lasturkou, aby byla vlhká. Už se sebou začíná být spokojená, když vchází On. Nejdříve jí dá přes mříže pokouřit, pak ji vytahuje za vodítko ven a začíná zneužívat. Proboha, zapomněla si roztáhnout a navlhčit análek, to neeeee...

BDSM techniky pro pokročilé 6/7 – věznění a únosy

Tento díl bude opět trochu drsnější. Zahrajeme si na únos, vězení, mučení nebo pohrůžky s nožem. Hry jsou určeny zejména pro páry, které se již velmi dobře znají a důvěřují si, mají lehčí BDSM hry za sebou a chtějí vyzkoušet něco odvážnějšího.

Únos – Abduction play


Svázat a šup do kufru
Svázat a šup do kufru

Únos je v BDSM hrátkách taková scéna, kdy oběť je zajata proti své vůli (samozřejmě tomu předchází odsouhlasená dohoda). Do hry se obvykle zapojují i další lidé kromě partnera oběti, kteří se předem společně dohodnou na tom, jak to bude probíhat.

Samotný únos pak probíhá následovně: oběť je unesena, svázána, jsou jí zavázány oči a je naložena do auta či dodávky a odvezena na plánované místo. Zde je pak oběť nucena provádět určité činnosti (obvykle sexuálního rázu) pod pohrůžkou ponížení či násilí.

Můžou následovat i takové praktiky, jako je výslech či hrané znásilnění. Oběti je zabráněno uniknout a to buď svázáním, přivázáním k nějakému předmětu apod.

Příprava na únos

Pořiďte si pouta, provazy, případně sadu na bondage. Popovídejte si spolu o svých představách. Domluvte se s přáteli, kteří se při akci budou také zapojovat.

Tipy na hry


Nasaďte si masky, abyste podráždili její zvědavost
Nasaďte si masky, abyste podráždili její zvědavost

TIP 1: Zajděte s přáteli na pivo a vezměte s sebou i svou partnerku, budoucí oběť únosu. Dopředu nic netuší (ale dříve jste se na tom dohodli, že to někdy vyzkoušíte). S ostatními přáteli se samozřejmě na všem předem domluvte. Uprostřed večera nic netušící subinku okolní muži obratně nenápadně svážou ruce za zády a v tichosti ji vyvedou ven, kde už čeká přistavené auto.

Zavážou jí oči, zacpou pusu (například jejími vlastními kalhotkami nebo připraveným postrojem), naloží a odvezou za město do lesa. Tam ji vytáhnou z auta, nerozvazují, jen povolí ty úvazy, které znemožňují sex. Poté se na ni všichni vystřídají. Nakonec odjedou a ona tam zůstane jen se svým partnerem, který ji rozváže, utiší a odveze domů.

TIP 2: Na svou oběť si počkejte před jejím zaměstnáním, u autobusu či kdekoliv jinde, kde víte bezpečně, v kolik hodin se tam objeví. Snažte se, aby si vás nevšimla a zezadu ji chytněte a okamžitě zakryjte oči, svažte a šoupněte do auta. Pak ji můžete odvléct třeba do pronajatého hotelového pokoje, kde ji použijte ke všemu, co vy a vaši komplicové chcete.

TIP 3: Mezi vašimi přáteli vyberte toho, koho vaše subinka nezná. Domluvte se, že se převlékne za pošťáka, policistu, instalatéra a oběť v nějaké smyšlené situaci navštíví, potká. Ze začátku budou podle dohodnutého scénáře hrát svou roli (pošťák donese zásilku, instalatér se přihlásí k domluvené revizi, policista zastaví za přestupek atd.) a v nečekaném okamžiku ji rychle a obratně chytne a sváže, šátkem umlčí a naloží do přistaveného auta. Ostatní aktéři mají na obličejích masky.

Army play


Za trest mu umučte análek
Za trest mu umučte análek

Vojenské hry jsou typem roleplay, kdy dominantní partner zaujímá pozici vyššího důstojníka a subka je kadetem, obyčejným vojínem. Scény se obvykle točí kolem námětu spojeného s porušováním pravidel a příkazů a následným ponižováním a týráním. Tento typ hry je pro své zaměření vyhroceně agresivní a formální. Pro lepší autentičnost si aktéři mohou obléknout uniformu, maskáče a další vojenské propriety.

Vzhledem k tématice mužského prostředí jsou tyto hry velmi vhodné pro gaye, ale uplatnění najdou i mezi jinak orientovanými páry. Ovšem je hezké, když tím poníženým, je muž.

Čím se vybavit na army vojenské hry

Zkuste navštívit nějaký army shop, tam si vyberete patřičné rekvizity. Z erotických pomůcek se může hodit bič, pouta, sexy obleček

  • Popovídejte si s někým, kdo byl na vojně, aby vás inspiroval, za co všechno může být mlaďoch buzerován.

Tipy na hry


Další už nezvládne. Ví, že bude následovat trest.
Další sérii už nezvládne.
Ví, že bude následovat trest.

TIP 1: Kadet má za úkol úklid, např. mytí podlahy. Nadřízený s tím ovšem není spokojen. Kárá jej, nadává mu. Kadet pokorně snáší kritiku, omlouvá se. Klečí na kolenou a přijímá výprask, mučení genitálií. Špatně umytou podlahu nebo toaletu musí za trest dočistit jazykem ("Když si myslíš, že je čistá, tak ji olízej").

TIP 2: Nyní je na řadě trénink, dostat pořádně do těla – běh, kliky atd. Subík maká, ale pánovi je to málo. Už má doslova jazyk na vestě a dostane další sadu kliků, které nezvládá tak precizně, jak by bylo potřeba. Důstojník jej mrská po zádech, poručí mu, aby se svlékl a pokračoval. U toho mu začne znásilňovat análek, píchat jej zezadu.

TIP 3: Je velen nástup. Vojín se postaví do pozoru a důstojník jej kontroluje. Je špatně ustrojen, nemá vyžehlenou košili, přišel pozdě. Musí na kolena a svléknout do naha. Je ponižován, mučen, znásilněn.

Věznění – Confinement, prison roleplay


Zamkněte ho, ať trpí
Zamkněte ho, ať trpí

Praktika věznění se vyznačuje tím, že oběť je zavřena do velmi malého prostoru bez možností pohybu. Může to být klec, skříň, větší krabice od elektrospotřebiče nebo třeba i nízká půda či přístěnek pod schody (tedy s trochou nadsázky lze říct, že strýček a tetička Harryho Pottera byli tak trochu BDSM). Existují i speciální erotické pomůcky vyrobené k tomu účelu, většinou je najdete pod označením body bag nebo fetiš vak.

Uvěznění není ale přesně totéž jako například striktní bondage typu mumifikace. Oběti je dovolen volný pohyb (pokud se tomu tak vůbec dá říct) po vymezeném prostoru. Ke kleci může být připoután nebo i samovolně svázán, ne však do úplného znehybnění.

Vězení

Jedna z variant věznění je blíže vztažena k tématice vězení jako takového. Při takovém roleplay je dominantní partner bachař se všemi proprietami jako je uniforma, velký kruh s klíčemi, obušek nebo bič apod. Subka je pak regulerním vězněm, který má pouta a může mít obojek nebo postroj na hlavu. Prostor cely může být větší, klidně i celá místnost. Činnosti při této hře závisí zejména na času, který mají oba k dispozici a také vybavení. Nejčastěji jde o ponížení, fyzické ponižování a týrání, výslech. Věznitel dává subce sadu pravidel a úkolů, jejichž porušování tvrdě trestá. Drsnější páry můžou použít jako trest holení hlavy, což je ostatně u trestance poměrně klasická úprava.

Tipy na hry


Ať kouří přes mříže
Ať kouří přes mříže

TIP 1: Věznitel je muž, vězněm žena (nebo také muž). Cela je mřížová. Vězeň má na krku obojek a věznitel jej drží přes mříže za vodítko. Rozepne si kalhoty a přitiskne se k mřížím tak, že je jeho penis uvnitř. Přitáhne vězně za obojek a nutí jej kouřit, nastavit zadek na ošukání. Přitom drží vězně na řetězu zkrátka, aby bylo přitažení nepříjemné až bolestivé.

Vyzkoušejte dvě varianty – držet vězně staticky a vězeň ať kouří a přiráží sám, nebo si jej držte napevno ať můžete hloubku průniku řídit sám. Druhá varianta se dá dobře využít k nucenému hlubokému kouření.


Ponižujte ho za čůrání
Ponižujte ho za čůrání

TIP 2: V případě, že máte k dispozici místnost jako opravdickou celu, vybavte ji také kýblem pro vykonávání potřeby. V rámci ponižování pak vašeho vězně donuťe sednout na kýbl a konat. U toho jej můžete třeba slovně urážet a ještě více ponižovat a reagujte na jeho snažení (které slyšíte nebo cítíte) dalšími urážkami. Vězeň musí kouřit či lízat.

TIP 3: On dominantní je vězeň, ona je věznitelka. Vězeň si chce vydobýt trochu protekčního pohodlí a úlev ve své cele, proto krásné sexy bachařce navrhuje odměnu. Ona přistupuje na jeho hru, nechá jej potupně klečet a lízat ji a libuje si, jak se jí daří hezky využívat svého postavení. Jejího zasnění a nepozornosti vězeň využije k tomu, aby hbitě vstal a vysmekl se jí, rychlým hmatem ji znehybnil, zasunul pod sebe a vnikl dovnitř. Tvrdé přířazy, které následují, jsou jen začátkem jeho pomsty za to ponížení, které mu uštědřila.



Obušek je skvělý nástroj pro znásilnění jeho análku
Obušek je skvělý nástroj pro znásilnění jeho análku

TIP 4: Bachař je vybaven obuškem nebo bičíkem, jehož držadlo lze použí k průniku (například bičík s držadlem ve tvaru dilda/penisu). Vězně si přitáhne za obojek, řetěz nebo pouta. Přitočí si jej k sobě tak, aby mu zabránil uniknout a mohl jej ojíždět obuškem nebo druhým koncem bičíku. Pokud vězeň protestuje nebo zlobí, dostane tímto nástrojem výprask.

Vyzkoušejte například polohu ve stoje v předklonu, když vězni přitáhnete ruce za záda a zatlačíte je nahoru. Nebo zkuste vězně mít na volno a pouze mu přikázat, aby držel. Pokud poruší pozici, dostane bolestivý trest.

Žalář – Dungeon

St. Andrews cross - skvělý pro mučení, ponižování, šukání
St. Andrews cross – skvělý pro mučení, ponižování, šukání

V BDSM terminologii je žalář místo, jakýkoliv prostor někde stranou, určený pro odehrávání BDSM scén. Může a nemusí být umístěn v podzemí a může se nebo nemusí podobat středověkým žalářům. V bytě lze takto vybavit například druhou ložnici se speciální SM výbavou.

Klasickou žalářní výbavou je kupříladu klec, St. Andrews cross (stojatý kříž pro spread eagle), pouta a okovy, pomůcky pro bondage, trestné lavice pro spanking. (Přečtěte si také článek Spanking – polohy pro výprasky a trestné lavice.)

Již hotové, připravené a vybavené žaláře pro vaše hrátky najdete v BDSM a fetiš klubech nebo se zkuste poohlédnout také po žalářních pokojích k pronájmu.

Domácí žaláře


Místnost jako stvořená na mučení
Místnost jako stvořená na mučení

I když doma nemáte možnost mít pro vaše BDSM hrátky speciální místnost, přesto můžete přizpůsobit běžné prostory zařízením, které je mobilní nebo které dokážete zakrýt (zasunout za skříň apod.).

Prostor je základ

Domácí žaláře se budou velmi lišit podle toho, jaký aspekt BDSM her je pro pár důležitý či zajímavý, lákavý. Rozhodně je ale důležitý dostatek prostoru, kterému pomůžete přesunutím nábytku. Rovněž osvětlení má velký vliv na atmosféru a náladu. Použijte tlumené světlo, svíčky, louče, pochodně. Dobré rozmístění prostoru a rozmyšlení, co jak budete používat, vám dá více volnosti věnovat se samotné hře. Nejprve si sami vyzkoušejte nanečisto použití různých pomůcek, jestli je k nim dobrý přístup. Připravujte prostor spolu s vaší subkou, naladí ji to na sexuální hry a vzbudí ta správná očekávání.


Očko pro pověšení na zavřené dveře
Očko pro pověšení na zavřené dveře

Háky pro bondage

Máte-li rádi bondage, bude se vám hodit zabudovaný hák pro upevnění rukou nad hlavou. Ten můžete v bytě vyrobit několika způsoby. Například využijte dveře – šikovnou zarážku s očkem upevníte tak, že zavřete dveře. Klasickým způsobem je hák zabudovaný ve zdi nebo ve stropu. Běžně jej můžete využít na pověšení obrazu, lustru nebo jej skrýt za závěs.

Odolné podložky

Vyznáváte-li klasickou bondage nebo pokud holdujete dlouhotrvajícímu klečení, bude dobré se vybavit polstrovanou podložkou. Vhodná je například karimatka, kterou máte běžně srolovanou ve skříni. Koberce nedoporučujeme, protože se vám určitě bude hodit podložka omyvatelná nebo taková, kterou můžete zničit a vyhodit (na vosk, oleje, gely, piss a jiné tělní tekutiny).


Nadkolenní pouta pro vaši subinku
Nadkolenní pouta pro vaši subinku

Další výbava

Ve speciálních obchodech seženete St. Andrew cross i lavice pro výprask.

Ve spřáteleném sexshopu v sekci pomůcek pro BDSM a fetiš si můžete pořídit pouta, obojky, roubíky, biče a další spanking pomůcky, propriety na bondage.

U vás doma zapojte fantazii a využijte židličku od klavíru nebo taburet jako lavičku pro spanking, kovový rám postele nebo bytelný stůl jako pevnou konstrukci pro uchycení pout. Prostě a jednoduše si v klidu sedněte a zkuste na svůj nábytek kouknout jinýma očima a uvidíte, co vše vás napadne.

Šikovní kutilové určitě zvládnou vlastní výrobu mučícího kříže nebo lavice pro výprask.

Výslech – Interrogation


Pod hrozbou elektrostimulace bude subka sdílnější
Pod hrozbou elektrostimulace bude subka sdílnější

Výslech je metoda rozhovoru, která probíhá pod nátlakem dominantního partnera a submisivní je tázán na věci, které by jinak nerad prozradil. Typickým důvodem není dostat ze subky nějaké přiznání, ale spíše informaci, která je pro vyšetřovatele cenná. Dobře vedený výslech nemusí nutně zahrnovat mučení, protože to se neprokázalo jako nejlepší způsob získání informací. Účinnější je zabrnkat na vězňův charakter, namířit otázky přímo na jeho citlivá témata.

V BDSM hrách je výslech používán jako součást jiných roleplay. Lze jej uplatnit v podstatě v jakémkoliv modelu vztahů.

Různé metody výslechů

Existuje velké množství způsobů, jak vést takový rozhovor. Metody zahrnují praktiky jako je například mučení, použití lehkých psychotropních drog, zvýšení ovlivnitelnosti subky (nedostatek spánku, vystavení neustálému bílému šumu), předložení falešných důkazů pro ovlivnění a znervoznění vyslýchaného. Úspěch budete mít také s použitím donucujících prostředků, jako jsou biče, rákosky, plácačky, důtky, pomůcky pro elektrosex, lechtátko, nůž, nažhavený pohrabáč či jakýkoliv předmět, jímž dokážete způsobit bolest.

V odborné literatuře o kriminalistických výsleších je uváděno velké množství technik výslechů, my jsme pro vás vybrali tyto tři:

Technika minimalizace

Ten, kdo vede výslech, se snaží v obviněném vyvolat falešný pocit bezpečí, zlehčuje přečin, svádí vinu na někoho jiného (kdo subku mohl ovlivnit). Tím výslech působí shovívavě a subka může mít dojem, že věznitel je hodný a věří jí. Poté se snadněji přizná nebo vypoví něco nepříjemného. Netuší však, že shovívavost je hraná a použita pouze jako trik. Trest za přiznaná fakta však bude hrubý.


Drsné výhružky s nožem
Drsné výhružky s nožem

Technika maximalizace

Jde o přehnané strašení subky, slibování neúměrných trestů za účelem vyděšení. To vede k obavě z tvrdého trestu a subinka se tak možná snadněji dozná nebo na sebe něco práskne.

Reidova technika

Pracuje s neverbálními projevy vyslýchaného. Dominant při rozhovoru sleduje celkový postoj, ruce, nohy, oči a tón a tempo řeči. Je-li oběť svázána, je to samozřejmě obtížnější. I přesto lze tuto techniku velmi úspěšně použít u párů, které se velmi dobře znají. Více o Reidově technice výslechu najdete na Wikpedii.

Tipy na hry

TIP 1: Roleplay dospělý – dítě. Někdo rozbil okno a dospělý (vychovatelka, rodič) se snaží dostat doznání z dítěte. Za podezřelou nebo chybnou odpověď jej mrská rákoskou.

TIP 2Roleplay šéf – asistentka. Práce za celý den není hotová. Šéf svou asistentku ponižuje, kárá a vyslýchá, co že dělala celý den. Ona přizná, že se dost dlouhou dobu věnovala i sama sobě a musí to šéfovi popsat, ukázat. Ten ji u toho trestá a bije, nutí ji však, aby to dovedla do konce a udělala si to i když on ji drží pod krkem a mrská bičíkem.

TIP 3: Dominantní muž stojí nad sedící subkou, které pokládá nepříjemné otázky. Když nechce odpovídat, nacpe jí penis až do krku a dusí ji tak dlouho, dokud přikývnutím nedá znamení, že bude mluvit.



Správná oddaná subinka může svému Pánovi k narozeninám darovat krásný stylový nožík
Správná oddaná subinka může svému Pánovi k narozeninám darovat krásný stylový nožík

Hry s nožem – Knife play (edge play)

Hry s noži, dýkami, střepy skla a dalšími ostrými předměty jsou BDSM techniky využívané především pro psychickou a mentální stimulaci oběti. Nožem můžete uříznout kousek oblečení nebo oděv rozpárat, odříznout pramen vlasů, použít jeho špičku k odloupnutí vosku z kůže nebo jím prostě a jednoduše pohrozit. Jde hlavně o to, aby subinka měla strach. Vy víte, že jí neublížíte a dáváte si pozor, ale ona tuto jistotu nemá (ačkoliv se znáte a dopředu jste se domluvili, tak najednou v tu chvíli jistotu ztrácí).

Díky své nebezpečnosti je hra s nožem považována za hry na hraně (edgeplay) a blood play. Jejich ostří lze využít také jako temperature play, pokud je nažhavíte a přitisknete na kůži.

Tipy na hry

Doporučujeme pouze lidem, kteří umí s nožem zacházet. Ne nervozním, co to chtějí jen zkusit, nechceme si hrát na Van Gogha.

TIP 1: Svažte subíka pevně, aby se nemohl hýbat (a tím si ublížit). Nechte na něm nějaké oblečení. Vemte si ostrý nůž a jemně jím přejeďte po tváři. Poté sjeďte níž až k oblečení. (Špičkou nože se nemusíte přímo dotýkat, k vystrašení postačí, když budete blízko). Podle toho, jaké má na sobě oblečení, jej nařízněte. Můžete si pomoct druhou rukou, aby byla látka napnutá a nedotýkala se kůže. Vše doplňte slovními inzultacemi, aby byl efekt strachu a ponížení dokonalý.


Hlavně opatrně
Hlavně opatrně

TIP 2: Subka by měla mít delší vlasy. Ukažte subince, že máte nůž a dejte jí nějaký úkol. Nůž ponechte ležet na dohled. Pokud úkol nesplní podle vašich představ, pohrozte jím a odřízněte tenký pramínek vlasů.

TIP 3: Nůž jak doplněk pro hrané znásilnění. Subinku svažte, povalte na zem, chovejte se k ní hrubě. Vytaste nůž, přiložte jej na moment ke krku, poté jej odložte tak, aby na něj viděla. Ideálně jste-li venku jej zabodnout do země vedle její hlavy.

TIP 4: Svázenému subíkovi uprostřed ponižujících sexuálních hrátek nožem vyznačte na rameni nebo zádech malé znamení. Buďte opatrní, jizvička stačí maličká a stačí jen škrábnout kůži. Po skončení této hry a vnásledujících dnech bude vaše čubička ráda, že má od svého Pána znamení.

TIP 5: Píchněte svou subku do prstu tak, aby začla mírně téct krev. Tu pak špičkou nože jemně, opatrně a pomalu táhněte po kůži směrem k zápěstí, nebo ji přeneste na jiné místo na těle.

Čínské vodní mučení – Chinese water torture

Tato technika je založena na psychickém mučení z dlouhotrvajícího kapání vody na hlavu oběti. Subka by měla sedět a voda kapat z vyšší výšky (dopad je intenzivnější).

Tipy na místa pro vodní mučení


Dejte si práci se seřízením rychlosti kapání
Dejte si práci se seřízením rychlosti kapání

TIP 1: Sprcha. Dejte subce do sprchy židli a kohoutek nastavte tak, aby voda jen kapala.

TIP 2: Okap. Pokud jste na chalupě nebo u vašeho domu a právě pršelo nebo taje sníh, najděte si děravé místo v okapu a pod něj posaďte svou oběť. Pozor – neposazujte oběť pod tající rampouch, mohl by se uvolnit a došlo by k neštěstí!

TIP 3: Prádelna. Vychytejte okamžik, kdy tam visí těžší oděv nasáklý vodou.

TIP 4: Mučící nástroj vlastní výroby. Provrtejte do kbelíku dírku a případně ji ještě trochu ucpěte tak, aby kapání bylo pomalé. Pak jej můžete zavěsit například ke stropu.

Inspirovali jsme vás? Už sháníte klec, pouta a zamýšlíte únos autem? Napište nám svoje inspirace do komentářů.


Vybíráme z e-shopu