Dámské intimní piercingy pro opravdové fajnšmekry

Propíchnuté pysky nebo kůži nad poštěváčkem najdete u každé druhé čubičky. Ale piercing skrz močovou trubici, nebo ještě odvážněji níže, to už aby jeden pohledal...

Dámské intimní piercingy pro opravdové fajnšmekry

V dnešním díle piercingové série se zaměříme na dámské šperky v oblasti pod klitorisem, mezi pysky, u vaginálního vchodu, na hrázi, až po anál. Ačkoliv jsou to spíše raritky, mnohdy jsou to moc pěkná dílka šikovných piercerů a stojí za zkouknutí a inspiračku ;-)

Piercingy skrz močovou trubici

Ačkoliv je u žen zcela zapuštěna pod povrchem, nebrání to některým experimentátorkám v tom, aby si ji propichovali šperky. V této kategorii máme tedy dva typy. Vertikální Princeznu Albertinu a horizontální Scrunty.

Princess Albertina

Pánové mají Prince Alberta, dámy Princeznu Albertinu. U obou pohlaví je to piercing procházející skrz močovou trubici. U mužů je to jeden z nejoblíbenějších a nejčastějších typů piercingů, zato u žen je to spíš vyjímečný průpich. Hlavním důvodem je to, že mužské zakončení čůrací rourky je vystaveno na povrchu a navíc na tom nejhezčím místě penisu, zato dámy jej mají schovaný a nedostupný.

Tento velmi vzácný dámský piercing nahoře vstupuje do močové trubice a dole vystupuje ve vaginálním vchodu. Není vhodný pro všechny ženy. Je potřeba mít dostatečně širokou močovou trubici, aby i přes šperk byla žena schopna čůrat.

Při sexu dráždí oba partnery, muž si to však užije zejména při mělkém průniku, kdy se mu penis otírá žaludem o partnerčin kroužek.

Scrunty

Ještě trochu méně obvyklá varianta Princezny Albertiny. Propíchnutí zde vede skrz močovou trubici vodorovně nebo s mírným náklonem na stranu.


Scrunty, kroužek nebo banánek vodorovně skrz močovou trubici
Scrunty, kroužek nebo banánek vodorovně skrz močovou trubici

Hymen, piercing panenské blány

Piercing panenské blány
Piercing panenské blány

Aneb při dobré vůli se dá propíchnout opravdu cokoliv. Například i sliznice uvnitř vaginálního vchodu, která se váže k panenství.

Zdá se tedy, že tento piercing mohou mít jen opravdické neposkvněné panny. Ovšem to by nesměla existovat lidská vynalézavost, která přivedla na svět tzv. hymenoplastiku, díky níž můžou mít i vyzobané slunečnice kundičky jako mladice.

Estetická gynekologická chirurgie dokáže ženám nejen zvětšit, zmenšit, nebo vytvarovat pysky, ale také vytvořit imitaci panenské blány. A když už ji buedete mít, můžete si ji nechat propíchnout :)


Hymen piercing
Hymen piercing

Kupte si panenství

Rekonstrukci panenské blány dělají i některé kliniky v Česku. Např. Nemorako.cz Rekonstrukce panenské blány 7500 Kč.

Důvodem obnovení hymen nemusí být jen machrovinka nebo piercing. Některé ženy ji mohou potřebovat třeba proto, že se chtějí vdát do ciziny, kde je panenství nevěsty nutné.

Sex s piercingem panenské blány

Tak tyhle intimní zkušenosti se mi fakt nepodařilo od nikoho zjistit. Jestli někoho takového znáte, ať nám napíše, jak to vlastně funguje.

Piercingy od vagíny k análu


Frenulum
Frenulum

Když budu chtít být hodně podrobná, tak tady máme čtyři typy.

  • 1. frenulum, který začíná ve vagíně a končí někde v hrázi,
  • 2. čistě jen hráz (fourchette),
  • 3. anální piercing, který začíná na hrázi a vychází ven skrz anál a
  • 4. suitcase, což je kombinace frenulum a anal, začiná v jedné dírce a končí v druhé.

V některých zdrojích se setkáte s prolínáním pojmů frenulum a fourchette, oba jsou spojovány jako piercing hráze, neboli female guiche.

  • Udělejme si jasno v pojmech guiche, fourchette

  • Hráz se u mužů nazývá guiche, u žen fourchette. Někdy se můžeme setkat s prolnutím pojmů ve stylu female guiche, spíše se zaužívalo toto genderové rozlišení.

Frenulum

Svisle umístěná tyčinka, banánek (a vyjímečně i kroužek), jehož horní vpich začíná v poševním vchodu v místě, kde se dole sbíhají malé pysky, a dolní vpich vychází v oblasti hráze.

  • Pojem frenulum v oblastni piercingu je obecnější, nevztahuje se jen na dámský intim. Stejný názeb má také pánský piercing uzdičky nebo když ooustíme piercingy genitálií, je frenulum označení pro propíchnutí malé tenké kůžičky, například v ústech pod horním rtem nad zuby, nebo pod jazykem. Tak je otázka, co je ulítlejší, jestli propichovat si hráz nebo vnitřní část rtu.

Hráz – Fourchette


Fourchette
Fourchette

Obvykle vodorovný kroužek (neo více kruhů pod sebou) v oblasti mezi oběma dírkami.

Hráz je poměrně dlouhý prostor, který nabízí různé varianty a pokoušení... Jden kroužek je začátek. Pak můžete začít více experimentovat. Kruh přímo svádí k zavěšení závaží, k rozšíření na tunýlek nebo k doplnění více kroužky.

(Pojem guiche ladder se používá i pro mužské piercingy hráze uspořádané do žebříčku).

Fourchette
Fourchette

"Už jsem měla piercing pysků a taky oba typy hood a další, který jsem chtěla, byl piercing hráze. Ve srovnání s těmi předchozími bylo tohle propichování celkem v pohodě.

Co ale bylo horší, bylo následné hojení. Asi tři týdny byl piercing hodně bolestivý při sezení. Zhruba po měsíci už byl ale dobře zahojený a vypadal fat hezky :)

Je to takový pěkný estetický doplněk a jsem ráda, že jsem si ho nechela udělat."

Leona, 45

  • Piercingy na hrázi vs porod a jeho následky

  • Piercingy hráze nedoporučujeme ženám sešitým po porodu, protože jizva bývá dost citlivá a mohlo by to být víc bolestivé než vzrušující. Stejně tak by sis jej měly raději nechat aplikovat ženy, které již definitivně odrodily, jinak se může stát, že při natržení nebo nastřižení hráze o piercing přijdou nebo jej značně zdeformují.

Anální piercing

Tyčinka nebo banánek, který vchází dovnitř do hráze a vychází ven na okraji análku. Na klasický vaginální sex vliv nemá, snad jen při šukání análku byste jej pocítili.


Photoshop nebo reál? Každopádně pěkná inspirace.
Photoshop nebo reál? Každopádně pěkná inspirace.

Suitcase – dlouhý piercing z jedné dírky do druhé

Tyčinka vedená svisle hrází. Jeden konec ústí ve spodní části vagíny, druhý v horním okraji análního otvoru. Je to vlastně kombinace hlubokého análního a vaginálního piercingu.


Suitcase
Suitcase

Sex s piercingem hráze

Mohlo by se zdát, že frenulum musí být super při šukání, ovšem ne vždy je tomu tak. Aby to bylo opravdu příjemné, musí být důkladně navlhčeno. Suchý penis tahá horní kuličku nepříjemně dovnitř a i muže to může odírat.

Ostatní typy guiche piercingů jsou jen pro okrasu. Za zmínku snad stojí jen typ anal a suitcase (oba vychází ven análním otvrem), které ovšem při sexu ženě nepřináší téměř žádné vzrušení a funguje jen u jejího partnera, ale jen trochu. Opě důkladně namažte, ale to je obecně u análku snad každému jasné.

Vybíráme z e-shopu