Flaška je pro děcka. Ukážu ti erotické hry, ze kterých bude hotová!

Hra na doktora není jediná, která ti naservíruje nahou ženskou. Pravidla těch nejžhavějších her se předávají z jedné generace nadsamců na druhou a teď jsi na řadě konečně ty! Co si zahraješ jako první?

Flaška je pro děcka. Ukážu ti erotické hry, ze kterých bude hotová!

Muži jsou možná hračičkové, ale většinu z následujících erotických her jsem vypiloval k dokonalosti jen díky tomu, že jsem měl ještě hravější milenku. Až tyto sexy hry vyzkoušíš, zapomeneš na PlayStation, Xbox a všechny další herní krámy. V hrách, kde je cílem zábavný sex, totiž není poražených.

Ukaž, jakou máš výdrž a vůli. O to lepší pak bude zásun!
Ukaž, jakou máš výdrž a vůli.
O to lepší pak bude zásun!

Předehra s odpočtem

Pro mě je předehra takové nutné zlo, asi jako nutnost zahřát motor auta, než ho člověk může začít honit do otáček. U holky si tím dokážeš nahnat body.

Hodit se budou menší přesýpací hodiny, případně stačí stopky na mobilu. Nastavíte čas a jdete na předehru. Teprve až po vypršení limitu na to můžete vlítnout.

Takhle pomalu čas neutíká ani v čekárně u zubaře. Ideální je zvolit kolem 15 minut. Když budeš mít štěstí, nadržená partnerka na tebe vlítne už po první pětiminutovce.

  • Index zábavy

    pro muže: 3/5, pro ženu: 4/5

    Pomůcky

    časomíra, trpělivost

Správná odpověď = krok vpřed

Někteří chlapi se do postele vůbec nedostanou...
Mimo postel jsem stál dost dlouho,
ale slečna se náramně bavila...

Hodně nebezpečná, ale o to víc vzrušující hra. Samička si lehne nahá na postel a roztáhne nohy. Ty si jak trouba stoupneš do druhého konce místnosti a začneš odpovídat na všetečné dotazy týkající se vašeho vztahu. Když se ti podaří odpovědět správně, uděláš krok vpřed.

Jakmile vkročíš do pelechu, její klín je tvůj. Já osobně jsem po půl hodině stál pořád ještě pěkný kus od postele, za což přisuzuji vinu mojí nepěkné vlastnosti zapomínat na vše, na čem buchtám záleží.

  • Index zábavy

    pro muže: 2/5, pro ženu: 5/5

    Pomůcky

    vědomosti, trpělivost


Našprtat se pár správných odpovědí za následnou zábavu fakt stojí!
Našprtat se pár správných odpovědí za následnou zábavu fakt stojí!

Na jaké otázky se připravit?

Hodně erotických her (včetně deskových) je založeno na tom, že se partnerka ptá partnera. Za správnou odpověď mu ho pak třeba pokouří, a proto je rozhodně fajn vědět předem, na jaké otázky se připravit.

  • Oblíbený zpěvák/skupina
  • Oblíbený film
  • Oblíbená kniha
  • Oblíbená květina
  • Oblíbené místo
  • Detaily kolem vašeho prvního rande
  • Datum výročí
  • Nejoblíbenější poloha v posteli
  • Erotogenní zóny
  • Životní motto

Dárek za odměnu

Přeje si ta tvoje něco z krámu? Kup to a schovej to v bytě společně s hromadou erotických hraček a úkolů. Základem úspěchu je dárek schovat tam, kde ho ženský mozek jen tak hledat nebude. Na všech dalších místech mohou být úkoly, pomůcky a nápovědy (indicie, jak by řekl otec Fura). Přítelkyně jukne do skříně a místo dárku vytáhne vibrátor s úkolem ukázat ti, jak si to dělá, když nejsi doma. V kuchyni zase najde jahody, kterými tě musí z úst do úst nakrmit. A tak to pokračuje dál, až konečně na půdě pod hromadou pavučin najde kabelku.

Potrápíš se s přípravou, zato u hry samotné můžeš válet pupek zatímco ona se bude snažit.

  • Index zábavy

    pro muže: 5/5, pro ženu: 4/5

    Pomůcky

    hračky, kreativita, dárek

30 sekund k orgasmu

Geniální ptákovina, při které tě s největší pravděpodobností soutěživá milenka umlátí pipinou. Každý z vás má vždy jen 30 sekund na to, aby udělal toho druhého. Po 30 sekundách se vystřídáte. Prohrává ten, kdo se udělá jako první. Už ani nevím, jak dlouho jsem to vydržel hrát, ale tahle hra vyždíme z člověka ty nejlepší výkony a postelové fígle.


Jazyk ti bude kmitat jak o závod! Zvládneš jí udělat během 30 sekund?
Jazyk ti bude kmitat jak o závod! Zvládneš jí udělat během 30 sekund?
  • Index zábavy

    pro muže: 4/5, pro ženu: 4/5

    Pomůcky

    časomíra

Erotické společenské hry

Zkušenosti mám i s erotickými hrami, které můžeš za pár korun pořídit v sexshopu. Většina z nich je opravdu velmi zábavná a ideální nejen pro momenty, kdy zapomeneš zaplatit složenku a elektrárna tě odpojí ze sítě. Deskové hry mají většinou jednoduchá pravidla, sdílí se u nich erotické fantazie, odhazuje oblečení a zkouší se nové polohy. Zkrátka ideální oživení postelových hrátek!

Harašeníčko

Harašeníčko
Harašeníčko

Hra je dobrá pro obzvlášnění párty. Hrát může 2 – 8 lidí, a je dobré mít vyvážený počet mužů i žen. Cílem soutěže je dojít až na konec přes klikatou cestuProhrávající musí splnit předem dohodnutý úkol. Pod písmenem K se skrývají úkoly, některé velice nevinné (jako třeba Předveď orgasmus žáby), jiné jsou už celkem lechtivé, např. svléknout buchtě tričko pouze pusou.

Opakem je varianta hard core. Na plánu jsou políčka, na kterém musíš odevzdat fant v podobě oblečení nebo políčka s úkoly, která jsou žhavější než v party verzi.

Rozkoš

Rozkoš
Rozkoš

V téhle erotické hře si navzájem říkáte všechny vaše tajné sexuální představy a co víc – můžete je i vyplnit. Stačí je napsat na lístek, pohybovat se po herním plánu a čekat, až si partner vaše přání vylosuje a bude ho muset splnit. Pro plnění různých úkol a navození atmosféry je ke hře dodávána vonná svíčka a pštrosí pírko.

Hra začíná karetní partií, kdy můžete hrát poker nebo klasickou válku. Každá prohra tě bude stát jeden kus oblečení. Ve druhé části hry se již přechází k hracímu plátnu, figurkám a kostce. Úkoly se mohou zdát zcela nevinné, ale také pěkně vášnivé.


Je fajn mít genderově vyváženou společnost
Je fajn mít genderově vyváženou společnost

Nevinné hrátky
Nevinné hrátky

Nevinné hrátky

Tuhle hru jsem zatím osobně nehrál, ale prý je to už celkem hardcore. Hra je ideální pro páry, kteří se už trochu nudí a nebojí v sexu experimentovat. Stylově je to klasika – pinčlíkem putuješ po herním plánu a losuješ si erotické úkoly – lascivní, zábavné a někdy dost bizarní. Erotický náboj úkolů se postupně zvyšuje.

Úkolů je několik stovek, takže každá hra je jiná a můžete hrát znovu a znovu. Na cestě k vrcholu získáváš za své úsilí zasloužené odměny, z nichž jednu si může výtěz vybrat přímo v cíli. Více čtěte v recenzi.

Sexuální hry podle vlastních pravidel


S troškou fantazie vymyslíš vlastní hru s vlastními pravidly, což je někdy úplně nejlepší
S troškou fantazie vymyslíš vlastní hru
s vlastními pravidly, což je někdy
úplně nejlepší

Že tě žádná z výše uvedených her nezaujala? Nebo si myslíš, že ta tvoje škeble potřebuje něco jiného? Sakra chlape, nebuď mamlas a vymysli něco vlastního! Stačí ti k tomu koule a trošku kreativity. S tím jsem si zatím vystačil vždycky.

Co třeba hra na maximální počet sexuálních poloh? Nebo hra na role? V ptákovinách koupíš převlek a vyzkoušíš si, jaké to je překvapit micku třeba v obleku pošťáka toužícího ochutnat poštěvák. Nebo si můžete malovat na tělo. Moje praxe je taková, že ženy jsou hravější než kočky. Chtějí novinky a překvapení. Chtějí čas od času být součástí jedné velké sexuální hry!


A tuhle hru znáš? Zkus si ji zahrát bez oblečení a lízat kdykoliv bude co
A tuhle hru znáš? Zkus si ji zahrát
bez oblečení a lízat kdykoliv je co

A co ta flaška? Ale ano...

Hele tu flašku úplně nezavrhuj. Ne na doma ve dvou, ale na nějakou party. Paříte s kámoši, máš chutě a nikdo se k ničemu nemá? Tak roztoč flašku a buď se parta chytne a bude bezva swingers nebo seš na večírku s troubama a aspoň jsi to zjistil všas.

Při troše fantazie lze vrazit prasárničky do jakékoliv hry. I obyčejné "Člověče, nezlob se!" lze pojmout eroticky. Trest za vykopnutí figurky? Odměna za dojetí do domečku?

Vybíráme z e-shopu