Festival Skrz prsty přinese nejzvrácenější studentskou party všech dob

Už vás omrzely všechny ty party bez nápadu, které omílají pořád stejná témata dokola? Pak by vás mohlo zajímat, co chystají studenti zlínské univerzity. V rámci projektu Skrz prsty totiž uspořádají bezesporu tu nejzvrácenější party, kterou kdy kdo s požehnáním nějaké vysoké školy uspořádal. A to není zdaleka všechno. Pojďme si společně tento netradiční studentský projekt představit.

Festival Skrz prsty přinese nejzvrácenější studentskou party všech dob

Co je projekt Skrz prsty zač?

Jedna z ilustrací, která zkrášluje oficiální web festivalu Skrz prsty.
Jedna z ilustrací, která zkrášluje oficiální web festivalu Skrz prsty.

Skrz prsty je festival, který pořádají studenti oboru Marketingové komunikace na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Cíle si realizátoři projektu nekladou nijak nízké, prahnou totiž po společenské změně a prostřednictvím kontroverzního programu festivalu Skrz prsty chtějí vyvolat vášnivou debatu.

Tématem prvního ročníku festivalu je homofobie, transsexualita a fyzické modifikace. V rámci přednášek a moderovaných diskuzí se představí velmi zajímaví hosté. Svoje zkušenosti bude s posluchači sdílet například lesbická matka Anna Jančaříková, homosexuální sociolog Zdeněk Sloboda nebo představitelé tetovacího studia Hell She-mon a Míla.

Hlavní část programu proběhne ve středu 2.4.2014, kdy celé odpoledne bude ve zlínské kavárně Šachmat Baťova Institutu 14/15 zasvěceno přednáškám a diskuzím. Ta nejzvrácenější část celého programu festivalu Skrz prsty pak vypukne ve 22:00 v klubu Golem.

A co ta zvrhlá studenstská party?

Po desáté večer začne ta méně vážná, o to však zábavnější část festivalu. Afterparty v klubu Golem bude samozřejmě ctít téma celého festivalu a tak se můžete těšit, krom skvělé hudby, i na dost neobvyklý doprovodný program.

Do nálady vás hned po vstupu do klubu hodí lechtivá výzdoba, o kondomy a nejrůznější erotické pomůcky nebude nouze. A věřte, nebo ne, dojde i na samotné genitálie. V klubu totiž bude možnost nechat se na památku vyfotit v gigantické vagině, nebo s obrovským penisem. Krom toho si návštěvníci budou moct zasoutěžit v hodně netradičních disciplínách o hodnotné a samozřejmě trochu perverzní ceny.

Středeční večer bude zkrátka ve Zlíně patřit všem těm, kteří se nebojí odhodit předsudky a naplno si užít pořádně zvrhlou univerzitní kalbu. My z redakce webu Vibrátory.net si tuhle akci samozřejmě nemůžeme nechat ujít a pevně doufáme, že se ve zlínském Golemu třeba s někým z vás také potkáme a třeba dáme nějaký ten šermířský souboj s dildy, nebo tak něco smajlík.

Ještě opáčko, kde a kdy to vypukne?

  • Přednášky, debaty: Kavárna Šachmat, Baťův institut 14/15, středa 2.4.2014 od 14:00
  • Afterparty: Zlínský klub Golem, středa 2.4.2014 od 22:00

Vybíráme z e-shopu