Video: Jak vyrobit honítko za 39 korun?

Vyrobit si vlastní masturbátor není nic složitého. Materiálů, ze kterých se dá taková pěkná a funkční erotická hračka pro pány vyrobit, je všude kolem nás víc než dost. Stačí mít nápad, šikovné ruce a pár drobných v peněžence. V tomto případě Vás návlek na penis nebude stát víc než 39 korun. Pánové, mrkněte na video a věnujte nějaký čas jenom sami sobě.

Video: Jak vyrobit honítko za 39 korun?

Znáte obchody "Vše za 39 Kč"? Jedná se o tuzemské obdoby amerických dollar stores, tedy prodejen, kde není potřeba zboží označovat cenovkami. Všechny výrobky tady totiž stojí stejně – rovný dolar. Většinou jsou podobné obchody přeplněny levným a ne příliš užitečným či kvalitním zbožím z Asie. Občas se zde však zajímavé kousky dají najít, zvláště pokud je hodláte použít k úplně jiným účelům, než ke kterým byly vyrobeny.

V následujícím videu si ukážeme, jak vyrobit honítko pro pány z hračky pro děti. Možná vám tahle podivná gumová okurka s vypoulenýma očima přijde příliš infantilní, ale věřte, že svou práci umí odvést víc než dobře. Jedná se vlastně o takovou alternativu masturbačního návleku Tenga. Zda je i prožitek s vlastnoručně vyrobeným honítkem podobně intenzivní jako s tím kupovaným, to už musíte posoudit sami. Pak se s námi o svou zkušenost směle podělte v komentářích.


Video: Jak vyrobit masturbátor pro muže za 39 Kč (zdroj Youtube.com).

Vybíráme z e-shopu