Jak zjistíte, co muže doopravdy vzrušuje

Chceš si vědecky změřit, "jak moc" tvůj penis stojí? Pro zlepšení domácího sexu, k odhalení skrytých tužeb, k potvrzení orientace a pro jakékoliv prasárničky, ze kterých tvrdne péro... k tomu všemu je super vyzkoušet falometrii.

Jak zjistíte, co muže doopravdy vzrušuje

Lékařská metoda měření erekce zvaná falometrie. Pro koho tenhle článek vlastně je? Pro zoufalé manželky, které už neví, jak muži postavit penis, protože netuší, co ho vzrušuje. Jestli si na sebe hodit dámský catsuit nebo jen mašli na krk. Pro ženy, které si neumí vybrat mezi dvěma (nebo více) muži. Pro nešťastné homosexuály prahnoucí po vyléčení jejich orientace. Pro maminky, které mají podezření, že ten pán odvedle se na jejich dítko dívá nějak podezřele zálibně. A vůbec pro všechny muže, kterým tvrdne i netvrdne, aby se dozvěděli více o svém oblíbeném kousku těla a našli nové podněty, které je zaručeně odvaří.

Falometr aneb metr na falus

Zlaté české ručičky patřící Kurtu Freudovi vynalezly v 50. letech 20. století přístroj na měření míry mužské erekce.

Falometr je sexuologická (nikoliv sexuální!) pomůcka, která je schopna změřit i sebemenší změnu velikosti penisu při erekci. Přístroj změří i takové návaly krve do penisu, které majitel zmiňovaného orgánu třeba ani nezaznamenáFalometr zaznamená i odchylky na erotické podněty, které působí na podvědomí pacienta.

Jak se měří tvrdost péra

Aneb co tě čeká, jakmile vstoupíš do ordinace.

Vyšetření tedy probíhá zhruba takto: muži je na penis nasazen přístroj a je mu prováděna erotická stimulace formou prohlížení sexy fotografií, pouštěním porna a různých peprných zvuků a slovních komentářů. Zaměření prezentace se řídí tím, co je cílem zjistit nebo vyvrátit. A to mohou být snímky různých žen, sexuáních pozic a technik, mužů, dětí, zvířat, nábytku, míst ve městě, jídla atd.

Příklad: Jak odhalit autofetišismus


Ty seš tak hezkej, hmm... mám chuť po tobě skočit
Ty seš tak hezkej, hmm... mám chuť po tobě skočit

... aneb když je kluk totálně odvařený sám ze sebe.

1. Promítejte muži mezi jinými snímky také jeho vlastní fotky v různých situacích a pozicích.

2. Zároveň se jej zeptejte například "Máš rád své tělo?", "Líbíš se sám sobě?" nebo "Líbí se ti tvůj penis?"

3. Když mu u toho bude tvrdnout, máte co dočinění s extrémním narcisem :-)


Máš jasno ve své orientaci? Vzruší tě víc ta kráska nalevo nebo spíše kocourek vpravo? :
Máš jasno ve své orientaci? Vzruší tě víc ta kráska nalevo nebo spíše kocourek vpravo? :)

Pokud prasečinky u vyšetřované vyvolají osoby pozitivní odezvu, falometr to zaznamená. Za průkaznou se považuje pozitivní odezva na více podnětů stejného typu. Součástí měření může být i pacientovo slovní hodnocení atraktivity promítaného materiálu ("Tak na tuhle krásku bych s chutí skočil", "Super poloha, kéž bych byl v kůži toho chlapa já"); tím lze zjistit např. to, jak moc si je vyšetřovaná osoba vědoma své sexuální orientace.

"Byl mi dán úkol představovat si s danou osobou na obrázku sexuální aktivitu. V případě páru představit si sebe na pozici muže. Obrázky byly různé, povětšinou přímý pohled na nahé postavy různých věků a pohlaví. V některých případech jsem měl dokonce problém si vůbec nějakou sexuální aktivitu představit (fotky mimin a starších mužů)...(převzato z fóra stránek pedofilie-info.cz)

K čemu měření erekce slouží?


Souboj v mečování... to neukecáš
Souboj v mečování... to neukecáš

Falometrií je možné určit, zda je daná osoba pedofilně zaměřena – a nejen to. Lékář je falometrií schopen zjistit sexuální orientaci, o které pacient sám ani neví. A třeba také to, jestli jej více vzrušuje sousedka nebo vlastní žena.

V úvodu jsem lákala k přečtení gaye, kteří by svou orientaci rádi změnili (vyléčili). Tak tedy vězte, že bylo doopravdy vědecky prokázáno, že homosexualitu nelze léčit. Pomohl k tomu právě falometr. A to tak, že gayové byli podrobováni sérii terapií mající vést k "odnaučení" touhy po mužích.

Díky falometru však bylo jednoznačně prokázáno, že i po urputné léčbě gayům tvrdne penis u fotek hochů úplně stejně jako dřív.

Využití falometrie dále najde například v těchto případech:

  • Spory nebo dokonce trestní činy týkající se pedofilního zneužívání – pachateli jsou promítány snímky dětí a pokud přístroj zaznamená erekci, má to spočítané.
  • Potvrzení nevěry – vezměte partnera k lékaři a s sebou si přineste fotografie svých sokyň, sousedek, kolegyň z práce a kamarádek.
  • Problémy s nefunkčním sexem – na vyšetření promítejte muži fotografie partnerky v různém erotickém oblečení i nahé, v rozličných pozicích. Pokud budou výsledky pozitivní, máte napůl vyhráno a můžete pracovat na problému, který sídlí v hlavě a ne v kalhotech.
  • Když chcete ozvláštnit sex a partner se stydí o tom mluvit nebo ani sám netuší, co chce – na vyštření promítejte různé tématické fotky švédské trojky, swingers party, BDSM technik a pomůcek apod.. Penis sám vám řekne, po čem touží.
  • Soutěž soků – pro nerozhodnou ženu pomůže falometr vybrat vhodného partnera podle přísloví "silnější pes mrdá".

Existuje obdobné měření vzrušivosti i pro ženy?

V zárodcích vývoje je měření prokrvení uvnitř vagíny zvaná vulvometrie. Oproti falometrii se příliš nepoužívá a vývoj taky nějak extra ryche nepostupuje kupředu. Důvod je jednoduchý. S neprokrvenou kundičkou se šukat dá, zato z měkkým pérem ne.

Fakta o falometrii

Několik seriozních informací o této metodě intimního vyšetření se můžete dozvědět na Medicina.cz.

Vybíráme z e-shopu