Jaká byla afterparty studentského festivalu Skrz prsty?

Minulou středu Zlínem otřásla jedna z nejdivočejších studentských akcí za poslední dobu. Festival Skrz Prsty nabídl přednášky a diskuze na kontroverzní témata. Nabitý celodenní program završila zvrácená afterparty ve zlínském klubu Golem. O penisy, gigantické vaginy a erotické pomůcky všeho druhu nebyla nouze a my z redakce Vibrátory.net jsme samozřejmě byli u toho.

Jaká byla afterparty studentského festivalu Skrz prsty?

Ve středu odpoledne jsme navštívili kavárnu Šachmat, kde probíhala ta poklidnější část programu. Nechali jsme se inspirovat přednáškami odborníků na homofobii, lesbické rodičovství a na tělesné modifikace. A abychom se přiznali, nejvíce nás zaujalo právě téma tatéra a tělesného modifikátora Míly z tetovacího studia Hell. O tělesných modifikacích toho totiž ví tolik, že jsme s ním připravili rozhovor, konkrétně na téma intimním piercingu a modifikacích penisu.

Po prosezeném odpoledni v kavárně Baťova Institutu jsme se už nemohli dočkat večerního programu. Afterparty festivalu Skrz prsty vypukla přesně ve 22:00 ve zlínském Golemu. Na programu bylo, krom skvělé hudby, i spoustu nevšedních aktivit. Kdo měl dlouhou chvíli, mohl využít úchylných foto koutků a nechat se tak zvěčnit v gigantické vagině nebo s obřím pérem. Pro soutěživé pařmeny si organizátoři přichystali tři netradiční soutěže. Na pořadu bylo jezení želé z kondomů, lovení kondomů plněných pudinkem z kbelíků s vodou a rozehřívání zmražených banánů. Ti nejlepší ze zúčastněných se pak mohli podělit o erotické ceny, které do soutěže věnoval internetový obchod Vibrátory.net.

Večerem návštěvníky "skrzprsťácké" afterparty provázel moderátor Lukáš Tran. Atmosféra festivalu jej na tolik pohltila, že vydržel mít na hlavě měl celou noc latexovou BDSM masku a mikrofon si nechal zkrášlit realistickým umělým penisem.

Pojďte se s námi ohlédnout za festivalem Skrz prsty a přičichnout k atmosféře středeční noci.

...a třeba takhle se s ním mohl nechat kdokoliv vyfotit:)
...a třeba takhle se s ním mohl nechat kdokoliv vyfotit:)
Nenechte se zmást, to v těch kondomech je opravdu pudink.
Nenechte se zmást, to v těch kondomech je opravdu pudink.
Moderátor afterparty festivalu Skrz prsty dodržel nepsaný dress code.
Moderátor afterparty festivalu Skrz prsty dodržel nepsaný dress code.

Video: Ohlédnutí za zlínským studentským festivalem Skrz prsty (zdroj Youtube.com)

Vybíráme z e-shopu