Piercing jazyka udělá i staříka

Jazyk ozdobený piercingem má pozitivní vliv na vzrušení a lepší prožitek ze sexu. Jsou to krásní funkční pomocníci orálního sexu.

Piercing jazyka udělá i staříka

Intimní piercingy už tady rozebíráme pěkně dlouho, pečlivě a ze všech stran. Co se týče genitálií, tak v této oblasti jsme u mužů i žen rozebrali opravdu vše (k jednotlivým článečkům se proklikáte třeba tady).

Nicméně nesmíme zapomenout na oblažení při orálním sexu. A co, kromě vymakaných technik lízání a kouření, může váš orálek pozvednout do nebeských výšit? Přeci piercing jazyka!

Pro koho je tedy dnešní článek určený?

Pro všechny, kteří by si rádi zpestřili sex nenápadným kovovým pomocníkem a zkrášlili své tělo nevšední intimní ozdobou.

Propíchnutí jazyka

Pokud holdujete orálnímu sexu, partnera jistě potěšíte piercingem jazyka. Jen jednou jsem se setkala s negativní odezvou, protože kulička v mužově jazyku připadala jeho partnerce příliš tvrdá a nepříjemně dráždící. Kočička byla asi na jemnější zacházení. Avšak dlužno dodat, že tento názor je velmi ojedinělý a kdo si rád sexu opravdu užívá, je to pro něj to pravé.

Orální sex je s piercingem jazyka prostě skvělý

Piercing jazyka
Méně obvyklý podélný
piercing jazyka

Kdykoliv jsem se setkala s majitelem piercingu jazyka a zeptala se ho, jaký to má vliv na sex, tak ohlasy jsou jednoznačně pozitivní.

Pánové jsou najednou pyšní jako pávi a rameny by se nevešli do dveří, jak se naparují tím, jak skvěle díky tomu svou kočku dokážou vzrušit a udělat.

No a ženy reagují často dost zasněně, jako by si v tu chvíli vybavily onu chvíli, kdy je líže jazyk s kuličkou. A v podstatě už ten mírně tupý výraz a pohled do blba mi stačí. Obvykle pak dodají, že je to super, že je to mnohem lepší než bez piercingu, dráždění je intenzivnější a zajímavější.

TIP: Přečtěte si zaručených 10 tipů pro skvělý orální sex.

Tolik tedy reklama na piercing a nyní několik faktů.

Jak probíhá píchání do jazyka a hojení

Je to typ piercingu, který se hojí poměrně krátce a bezproblémově. Aplikace probíhá za použití speciálních kleští a rovnou se jimi zavedene kanyla, kterou se následně provlékne šperk. V prvních několika dnech se však tvoří otok, díky kterému je potřeba použít nejprve delší činku. To také způsobuje horší artikulaci a nepříjemné pocity u jídla. Také provádění orálního sexu byste měli ze začátku vynechat.


Piercing jazyka
Obvyklá je jedna kulička doprostřed jazyka, ale lidi si to kolikrát nechávají píchat dost šíleně.
Dvě kuličky za sebou nebo vedle sebe ještě patří k těm mírnějším variantám.

Obvyklá umístění piercingu jazyka

Nejčastěji se provádí jeden vpich oprostřed. Méně obvyklé, avšak možné, je umístit několik šperků v řadě za sebe nebo vedle sebe.

Klasicky se používá činka. Kroužek či podkova jsou spíše vyjímečné, ale také se dělají. Dírka je dobře roztažitelná, takže můžete použít i tunýlek.

Piercing jazyka
Když se k řadě malých piercingů přidá i nastřižení, může vzniknout dost zajímavý efekt.
Ovšem jak se s tímhle mluví a jí, to by mě taky dost zajímalo.

Nehraj si s kuličkou!

Pokud si budeš s kuličkou v ústech hrát a cinkat o zuby, odenese to zubní sklovina. Existuje alternativa ke kovové kuličce – akryl. Nemá takovou trvanlivost jako kov, ale nezničí ti zuby.

Ve výsledku se piercing jazyka vážně vyplatí

Ze všech recenzí bych vybrala jako nejdůležitější asi to, že pokud kousneš ono nepříjemné období hojení, kdy to bude dost nezvyk kvůli jídlu a mluvení, tak potom už je to paráda a rozhodně to kvůli sexu stojí zato. Na diskuze koukni třeba sem nebo tady

Ovšem hovořit můžeme ve většině případů o klasickém jednom piercingu. Jaké by však bylo lízání s řadou kuliček, si raději ani nebudu představovat, pokud pod sebou nechci mokrou pohovku.

  • Vpich nebolí, za to po tom ti asi tak na týden jazyk oteče, budeš slintat, šišlat a nenajíš se.
  • Kov ničí sklovinu, používej raději akryl nebo plast.
  • Orál je s tím skvělý.

Vybíráme z e-shopu