Střihněte si ruskou trojku ve dvou 1/2

Začínal hezký večer, předehra se pomalu rozjížděla a jeho penis stoupal jako vlajka na stožár. Najednou mu zavázala oči. Nechal se, těšil se, co bude následovat. Před obličejem ucítil její kundičku a s chutí ji začal lízat. K tomu ho začala honit, paráda. Proč ale přestává? .... Wooow co je tohle za úchop? Co si to vzala do ruky na jeho honění? .... Je to jako by na něm seděla, ale vždyť ji lízal. .... Tak co je???

Střihněte si ruskou trojku ve dvou 1/2

Ruská trojka (dvě ženy a jeden muž) jen ve dvou? Trochu zvláštní, říkáte si? Možná. Avšak ne nemožné. I přes to, že večer strávíte jen se svým partnerem, můžete si vzájemně dát podobné prožitky, jako by s vámi byla druhá žena.

Tento tip je vhodný pro heterosexuální páry, které si mezi sebe nechtějí pouštět druhou ženu, ale přesto by druhou kundičku rádi ochutnali. Nic pro úplné stydlivky, na druhou stranu ale také asi nic závratného pro lidi již hodně otevřené a zkušené.

Jak tedy na to, abyste si společně vychutnali druhou ženu a zůstali jen ve dvou? Jak to říct své partnerce nebo partnerovi? Máme pro vás několik tipů pro muže i ženy, které vám pomohou toto téma doma vůbec otevřít a užít si nových zážitků.

Jak na ruskou trojku ve dvou

Použijte erotické pomůcky, které simulují ženskou vagínu. V sexshopech je najdete v sekci umělé vagíny. Vyrábějí se v různých variantách, od jednoduchých vajíček a honítek až po realistické vagíny. K dostání jsou vibrační nebo bez vibrací. A chcete-li si s takovou pomůckou střihnout opravdu autentickou trojku, doporučujeme vám i některý z odlitků známých pornohvězd (například Jenna Haze, Tera Patrick, Tanya Tate atd.).

  • Umělé vagíny jsou honítka určená primárně pouze pro muže. Co nám ale brání je využít při hrátkách v páru?

Tak tedy nástroj bychom měli, ale jak toto téma nadhodit partnerovi?

Když chce druhou kundičkou udělat radost žena muži

Jaké může mít žena motivace k trojce s druhou vagínou? Třeba když je odvážnější než její muž nebo když mu chce udělat radost nebo překvapení. V úvahu přichází dvě varianty – příprava dopředu nebo šoková varianta.


Překvapte svého miláčka
Překvapte svého miláčka

Bez přípravy

Šokovou variantu si můžete dovolit právě proto, že muži přinášíte druhou ženu a pokud už to nevadí vám, tak jemu to zřejmě také vadit nebude. Navíc většina chlapů o intimních věcech mluvit nemusí, nepotřebují si povídat a rozvádět varianty a sáhodlouhé přípravy. Když pomůcku koupíte a vytasíte se s ní uprostřed vašich hrátek, zřejmě nic nezkazíte, ba naopak jej příjemně překvapíte. Můžete to uvést například takto:

"Miláčku, zavři oči, něco pro tebe mám." ... A jakmile zavře oči, nasaďte mu ji na penis a začněte honit.

"Lásko, koupila jsem nám hračku. Vždycky jsi říkal, že chceš zkusit druhou holku. Mám takovou pomůcku, se kterou to bude jako by s námi byla jiná ženská. Však ti stejně jde o prcinku že jo :)"

S přípravou

Máte-li potřebu to se svým mužem nejprve probrat, ale nevíte, jak na to, zkuste toto:

"Miláčku, já bych chtěla něco zkusit. Chtěla bych s tebou tak trochu aspoň mezi námi dvěma udělat jakoby trojku. Víš jako mít druhou broskvičku. Na hraní. Našla jsem na internetu takovou erotickou hračku, která prý docela věrně napodobuje ženskou vagínu. Mně bys třeba lízal a já bych ti s ní honila a měl bys to jako dvě ženské, co říkáš?"

Spolu si pak hračku oba dva osahejte, zajíždějte prsty dovnitř. Pak ji vezměte do své ruky a nasuňte na jeho penis.

Milé dámy, je to pro vás inspirace a výzva? A co vy pánové? Že tohle vaši kopretinku v životě nenapadne, ale vás to láká? Rozumíme, příští týden si přečtěte díl s tipy určenými právě pro vás.


Vybíráme z e-shopu