Střihněte si ruskou trojku ve dvou 2/2

To snad není možné, k čemu se to nechala přemluvit?! Představa druhé ženy se jí přímo hnusila. Natož tak nějaké umělohmotné pomůcky, která jí má snad konkurovat? Ti chlapi jsou úchylní! Musela však uznat, že ty nové kozačky, které za příslib trojky dostala, jsou skvělé. Tak dobře. Třeba to nebude tak zlé...

Střihněte si ruskou trojku ve dvou 2/2

Máme tady pokračování tipů na téma ruské trojky, čili jednoho muže a dvou žen. Ovšem ve dvou, čili v běžném heterosexuálním páru. Pomůže vám umělá vagína.

  • Umělá vagína neboli pánské honítko je erotická pomůcka určená mužům, kteří již nechtějí své penisy svírat pouze v dlaních.

V prvním díle jsme vám ukázali několik tipů, jak toto téma doma zavést, touží-li po tomto nevšedním zážitku partnerka. Přiznejme si, to nebylo tak těžké. Ale co když po druhé kundičce zatouží partner? Jak to ženě šetrně nadhodit? To už je trochu oříšek, avšak nic není nemožné. Čtěte dál a snad vás naše tipy inspirují a pomohou překonat komunikační bariéru a obavy.

Když chce druhou vagínu muž

Toužíte si užít trojku s druhou ženou, nemyslíte to nijak zle vůči své partnerce. Ale nevíte jak jí to šetrně sdělit a vůbec jak to vlastně provést, abyste váš vztah nějak nepoškodil.


Chcete, aby byla trojka takto v pohodě? Buďte k partnerce ohleduplný.
Chcete, aby byla trojka takto v pohodě? Buďte k partnerce ohleduplný.

Nejprve si ujasněme, o co vám přesně jde? O druhou dírku? Ok, pak to takto sdělte i své ženě. Musíte vaši partnerku ubezpečit o její jedinečnosti. Zkuste například toto:

"Jsi má jediná, jiná mě nezajímá, nejde mi o jinou ženu."

"Ať si budeme užívat cokoliv tak chci, abys věděla, že jsi pro mě nejdůležitější ty."

"Tvoje lasturka je ta nejúžasnější jakou jsem kdy měl. Nic se jí nevyrovná."

Takové nebo jim podobné věty určitě zakomponujte do vašeho rozhovoru.


Pozor, ať ho nekousne!
Pozor, ať ho nekousne!

Chcete po vaší partnerce, aby akceptovala myšlenku druhé vagíny. A i když je to jen erotická pomůcka z umělé hmoty, může ji brát jako konkurenci, cítit nejistotu.

Vždy s přípravou!

A jak to tedy své ženě říct, že byste chtěli sex s druhou vagínou? Opatrně, jasně a srozumitelně. Hlavně se do toho nezamotat, ačkoliv cítíte, že je to ošemetné téma. Nepokoušejte se o riskantní překvapení, tady jsme na tenkém ledu.

"Miláčku, rád bych něco zkusil. Vím, že si spolu můžeme užívat cokoliv, co nás napadne a mám takový troufalý nápad. Jako snad každý chlap si toužím zašukat se dvěma ženami najednou. Jenže já nechci trávit intimní chvíle s jinou, než jsi ty. A tak mě napadlo zkusit erotickou pomůcku, umělou vagínu, je to taková hračka pro chlapy. Co říkáš? Tebe lízat a ji mít nasazenou. Co říkáš, že bys mi pro jednou namísto honění rukama honila s touhle pomůckou? Chtěl bych to zkusit. S tebou."

Když se odvážete, sex ve trojce s erotickou pomůckou vás bude bavit oba.
Když se odvážete, trojka s erotickou pomůckou vás bude bavit oba.

Až budete mít pomůcku u sebe, nechte nejprve partnerku, ať se s ní seznámí a udělá první krok. Můžete vést její ruce, ale vy sám se přímo na honítko nezaměřujte. Věnujte se své partnerce, abyste ji ujistil, že máte primárně zájem o ni. Získá-li sebejistotu, můžete si spolu hrát s pomůckou.

Tak co říkáte? Je to pro vás nová inspirace a výzva? Přejeme vám hodně zábavy :)


Vybíráme z e-shopu