Sexuální příručka, která před půl stoletím učila japonce svádět

Umíte svého partnera správně držet za ruku? Víte, jak své polovičce smyslně strčit prst do pupíku? Pokud si nejste jisti, patrně se svými sexuálními zkušenostmi rovnáte průměrnému japonci v šedesátých letech. Právě v Zemi vycházejícího slunce vyšla sexuální příručka, která má čtenáře zasvětit do tajů flirtování, svádění i sexuálních poloh. Pojďte se s námi podívat o více než padesát let nazpět a třeba se i nějaké té technice přiučit.

Sexuální příručka, která před půl stoletím učila japonce svádět

Techniku držení se za ruce ilustuje následující sada fotografií
Tato serie fotografií ilustruje různé techniky držení se za ruce.

Pro ty, kteří dokonale zvládli předchozí techniku "propletených prstů", nabízí příručka pokročilejší techniku vhodnou pro elegantní páry.
Pro ty, kteří dokonale zvládli předchozí techniku "propletených prstů", nabízí příručka pokročilejší techniku vhodnou zejména pro elegantější páry z vyšších společenských vrstev.

Techniky držení se za chůze shrnují následující fotografie. Není nad to, zůstat s partnerem v kontaktu i při procházce japonským parčíkem.
Techniky držení se za chůze shrnuje tato sada fotografií. Není nad to, zůstat s partnerem v kontaktu i při procházce japonským parčíkem.

Dalším společensky přijatelným kontaktem na veřejnossti jsou doteky na obličeji. ideálně, pokud vaše touhy po fyzickém kontaktu zakamuflujete za obyčejné smetení smítka z obličeje.
Dalším společensky přijatelným kontaktem na veřejnosti jsou doteky na obličeji. Ideálně, pokud vaše touhy po fyzickém kontaktu zakamuflujete za obyčejné smetení smítka z obličeje.

Muž může své vyvolené prokázat náklonnost například smmetením bordelu z vlasů, žena třeba i tím, že partnerovi vyčistí boty.
Muž může své vyvolené prokázat náklonnost například smetením bordelu z jejích havraních vlasů, žena muži třeba i tím, že partnerovi vyčistí boty.

Přesouváme se z parku někam do soukromí a rovnou si ukážeme jednu odvážnější techniku svádění - prstem do pupíku.
Přesouváme se z parku do soukromí, a rovnou si ukážeme jednu odvážnější techniku svádění - tzv. prst do pupíku.

Pokud jste zvládli polechtat partnerovi pupík, přichází konečně fáze hlazení prsou. Abyste nic nepokazili, následující fotografie názorně popisují jak má správné hlazení prsou vypadat.
Pokud jste zvládli polechtat partnerovi pupík, přichází konečně fáze hlazení prsou. Abyste nic nepokazili, následující fotografie názorně popisují jak má správné hlazení prsou vypadat.

Partnerovu snahu je třeba ze strany partnerky náležitě ocenit. Jak správně manipulovat s pohlavním údem názorně popisují následující fotografie.
Partnerovu snahu je třeba ze strany partnerky náležitě ocenit. Jak správně manipulovat s pohlavním údem názorně popisují fotografie. Mužský penis je v této ilustraci nahrazen jakousi skleněnou trubicí.

Než se dostaneme k samotnému vrcholu sexuálního aktu, je vhodné navnadit se nevzájem orálním sexem. Pokud nemá dostatečnou představivost a prostorové vnímání není vaší silnou stránkou, patrně z následujícího fotonávodu nepochopíte zhola nic.
Než se dostaneme k samotnému vrcholu sexuálního aktu, je vhodné navnadit se orálním sexem. Pokud nemáte dostatečnou představivost a prostorové vnímání není vaší silnou stránkou, může se stát, že z tohoto fotonávodu nepochopíte nic.

Konečně jsme se dostali ka smotnémuu dělání dětí. Aby tento proces nebyl příliš vágní, nabídne nám příručka hned tři sexuální polohy.
Konečně jsme se dostali k smotnémuu dělání dětí. Aby tento proces nebyl příliš vágní, nabídne nám příručka hned tři sexuální polohy. Muže nahrazuje v dané pozici opět figurína.

Co říkáte na sexuální příručku z Japonska vy? Setkali jste se třeba na půdách svých babiček s obdobně laděnou literaturou, nebo v Československu byla sexualita v literatuře tabu? Podělte se s námi v komentářích.

Vybíráme z e-shopu