Silikonové realistické panny 2/4 - ceny, výrobci, příslušenství

Dnes se podíváme na firmy vyrábějící silikonové panny. Dozvíte se, jaké ceny můžete u jednotlivých výrobců očekávat. Rovnou prozradíme, že levné to nebude. Ukážeme také několik levnějších alternativ – silikonové nafukovací panny či plyšové panny. Nakonec vás čeká seznam příslušenství a doplňků, pomocí kterých si můžete pannu upravit podle svých představ.

Silikonové realistické panny 2/4 - ceny, výrobci, příslušenství

Za kolik se dá silikonová panna pořídit

Ceny panen se pohybují relativně dost vysoko, začínají na 2000 € a u těch nejdražších verzí jde o částky vyšší než 5000 €. Na našem eshopu pořídíte silikonovou pannu od 40 000 Kč. Celková suma je individuální, záleží na tom, co přesně si objednáte. Výrobci většinou umožňují, aby si zákazník sám sestavil svoji pannu z nabízených "dílů". Pořídit si silikonovou milenku tedy není nic levného, ovšem náklady na její vydržování jsou oproti reálné ženě daleko nižší, což se z dlouhodobého hlediska může pozitivně projevit na vašem bankovním účtu.

Silikonová panna RealDoll od Abyss Creation
Panna RealDoll

Abyss Creation – RealDoll

Tato americká firma je majitelem značky RealDoll, která je legendou v této branži. Silikonové panny vyrábí od devadesátých let a prodává je do celého světa. Nabízí devět variant těl a 16 variant hlav. Technologie zvaná Face X umožňuje hlavy snadno měnit. Můžete tak vlastnit více hlav najednou a podle nálady je střídat. V nabídce mají také mužské a Shemale panny. Výrobky této firmy patří k nejdražším na trhu s cenou okolo 6000 amerických dolarů.

Silikonová panna od DreamDoll Creation
Panna od DreamDoll Creation

DreamDoll Creation

Francouzská firma s anglickým názvem DreamDoll Creation se hrdě pyšní svými výrobky, které patří k nejdražším na trhu. Na trh dodává panny z kvalitních materiálů s velmi realistickým zpracováním. Ceny začínají v relaci okolo 3000 €. Nejvíce můžete utratit přes 6000 €, za které obdržíte oboupohlavní pannu s příznačným jménem Hermafrodita.

Boy Toys Dolls

Panna Miss July od Boy Toy
Miss July od Boy Toy

Boy Toys Dolls je personálně spojena se značkou RealDoll, což je samo o sobě zárukou kvalitních výrobků. Nová značka vznikla díky touze stvořit pannu, která si zachová realistický vzhled, ale zároveň otevře nové možnosti pro inovace vzhledu a tělesných proporcí. Velká pozornost byla věnována materiálům – pokožka i tělesné otvory jsou vyrobeny ze špičkového silikonu, který dosahuje dosud nevídané úrovně vzhledové i pocitové realističnosti.

Všechny panny jsou vyráběny v limitovaných edicích a zákazník vždy dostane certifikát s pořadovým číslem. Za zmínku stojí i to, že každý měsíc firma vyrobí edici panen, ve stejném počtu kolik má konkrétní měsíc dní. Například Miss January se vyrábí v počtu 31 panen, Miss February už jen 29 kusů. Kromě toho se vyrábí ještě tzv. sezonní panny pro každé roční období.

Ceny se pohybují mezi 4000 a 5000 amerických dolarů, nejlevnější kus se dá pořídit i za 3500 USD.

Levnější varianty pro méně majetné

I na poli realistických panen se prosazují levnější asijské firmy. Ty samozřejmě prohlašují, že nižší cenou se nesnižuje kvalita výrobků. V jejich nabídce najdete různé asijské krásky, silikonové hentai panny, oblíbené jsou i panny s dětskými rysy a různé lolitky. Navíc sami přicházejí i se zajímavými inovacemi.

Panna Kalya od DS Doll
Panna Kalya od DS Doll

DS Doll

Firma DS Doll rozhodně nevyrábí laciný šunt v tisícových sériích, jak by někdo od asijského výrobce mohl čekat. Jejich panny odpovídají běžnému standardu. Kostra je z kvalitního kovu s mechanickými klouby a samotné tělo se odlévá z realistického a zdravotně nezávadného silikonu.

Zákazník má možnost si zvolit ze čtyř typů a velikostí těl, které lze kombinovat s patnácti verzemi hlav a nechybí ani možnost výběru detailů jako intimní partie, oči a jiné. Ceny se pohybují zhruba v rozmezí od 2500 do 4500 amerických dolarů.

Panna výrobce Hitdoll na veletrhu sexu v Pekingu
Panna od Hitdoll na veletrhu sexu

HitDoll

Další asijská firma vyniká nejen nízkou cenou ale i zajímavými technologiemi.Panny HitDoll jsou vybaveny "vyhříváním" na 37 stupňů Celsia, což navozuje pocit kontaktu se skutečným lidským tělem. Pro dokonalejší dojem ze soulože umějí i sténat. Za tyto vymoženosti zaplatíte zhruba 2500 až 5000 amerických dolarů.

Šukací panenka od 1AM Dolls
Šukací panenka od 1AM Dolls

1AM Dolls

V 1AM Dolls se rozhodli snížit náklady na výrobu zmenšením rozměrů – jejich panny nejsou v životní velikosti, ale mají pouze něco přes metr, takže se ušetří na drahém silikonu. A protože byla u zákazníků poptávka i po 'náctiletých dívkách', vyrábí i panny s dětskými rysy. Vagína je samozřejmě v klasické velikosti, protože panna je určena pro dospělé. Asi zrovna kroutíte hlavou, co všechno je možné. Faktem je, že panny 1AM Dolls jdou na dračku a to zejména díky příjemné ceně od 900 dolarů.

Teddy Babes – realistická panna na sex z plyše

Plyšová realistická panna Teddy Babes
Realistická plyšová panna Teddy Babes

Pokud hledáte co nejlevnější variantu realistické panny, zřejmě budete muset oželet silikon a spokojit se s plyšem (silikon se používá jen na tělené otvory). Výrobky této americké firmy si i přes méně realistický materiál zachovávají určité kvality silikonových panen. Intimní partie a ochlupení mají poměrně realistický vzhled. I v obličeji daleko předčí levnější nafukovací imitace.

Cena je v tomto případě obzvlášť příjemná. Nejlevnější kusy se dají sehnat od 700 dolarů, za verzi De Luxe zaplatíte asi 1200 dolarů. K pannám se dodávají doplňky podobně jako u silikonových modelů.

Nafukovací panna s částečně silikonovým tělem
Nafukovací panna napůl z gumy a silikonu

Silikonové nafukovací panny

Závody čínských výrobců o co nejlevnější realistickou pannu vytvořili podivného hybridanafukovací panny s vybranými silikonovými partiemi. Tělo je odvozeno od klasických nafukovacích společnic, avšak hlava, prsa a intimní partie jsou ze silikonu.

Tady se však o realističnosti již nedá vůbec mluvit a dle komentářů uživatelů nejde ani o kdovíjak kvalitní výrobky. Tu a tam při sexu updane noha, nebo se odloupne prso. Výrobců je spousta, stačí si projít nabídku na frázi 'silicone inflatable sex doll' na známém asijském 'bleším trhu' Alibaba.com. Ceny se pohybují ve stovkách dolarů.

Žena zredukovaná na prsa a vagínu - Masturbátory Pipedream Extreme
Žena zredukovaná na prsa a vagínu – Masturbátory Pipedream Extreme

Realistické masturbátory

Netrváte-li na tom, aby vaše umělá partnerka měla všechny končetiny, nebo alespoň vzdáleně připomínala ženu, můžete se poohlédnout po masturbátorech Pipedream Extreme či SoloFlesh. Tyto výrobky jsou oblíbené hlavně u těch, jejichž hlavní kritérium u erotické pomůcky je kvalitní materiál a dostatečný počet otvorů. Ceny začínají od 100 €.

Příslušenství a možnosti úprav

Kouzlo silikonových panen spočívá v neomezených možnostech upravování a vylepšování každého kusu. Zatímco jiné "hračky" člověka po čase omrzí, zde máte nekonečnou možnost uplatnit svůj um a vkus. Výčet toho, co lze k pannám dokoupit by byl opravdu rozsáhlý. Každý výrobce nabízí mnoho variant doplňků či náhradních dílů.

Výměnné části těla

Většinou se jedná o náhradu za opotřebované díly nebo součásti určené pro "tuning" vaší panny, z nichž některé mohou být dosti dost extravagantní.

  • Špičaté uši (nebo také Elfí uši) – jsou ideální pro ty, kdo mají sexuální fantazie při čtení Tolkienových příběhů, nebo touží po sexu s vulkánkou (např. T'Pol ze ságy Star Trek).
  • Náhradní vagíny – jeden z nejčastěji vyměňovaných dílů. Pokud je vaše panna vybavena výměnnou vagínou a máte pocit, že už je "opotřebovaná", stačí objednat náhradní kus
  • Výměnný jazyk – světe div se, někteří uživatelé s pannami provozují i líbání. Údajně je lepší mít v zásobě více variant jazyka, můžete si pak vybrat tvar, který vám nejlépe sedne
  • Paruky – velice vhodné pro rychlou a nenáročnou úpravu vzhledu
Elfí špičaté uši jsou oblíbenou modifikací pannen
Elfí špičaté uši jsou oblíbenou modifikací
Intimní partie jsou nejvíc zatěžovány, proto se prodává i náhradní vagína
Intimní partie jsou nejvíc zatěžovány, proto se prodává i náhradní vagína
Umělý náhradní jazyk
Náhradní jazyk, jako živý
  • Věrná napodobenina análního otvoru
    TIP: Pokud si zakládáte na realistické vizáži, můžete si snadno dokoupit i věrnou napodobeninu análního otvoru. Ten sice slouží jen jako "zátka" a před použitím se vytahuje, ale mezi uživateli, kteří rádi fotografují je velmi populární, neboť s ním panna vypadá ještě o něco dokonaleji. Další možností využití tohoto doplňku může být například Rimming.

Oblečení

Nakupování oblečení pro panny se téměř v ničem neliší od nakupování pro opravdové ženy. Můžete objednávat přímo od výrobců, ze sexshopů nebo v běžných obchodech. Jistá omezení týkající se oděvů jsme již zmínili v části o údržbě, převlékání panen ale není žádná věda. Podle příležitosti a vkusu je můžete oblékat např. do spodního prádla, nebo i do večerních šatů.

Ostatní zajímavé doplňky

Lidská vynalézavost nezná mezí, o tom se přesvědčíte, když zabrousíte mezi komunitu majitelů panen.

  • Vulva parfém s vůní vagíny – tento parfém není určený speciálně pro panny, nicméně začal být oblíben pro aplikaci na jejich intimní partie. Stačilo jen, aby se našel odvážlivec, který otestoval jeho neškodnost při kontaktu se silikonem.
  • Zrzavé pubické ochlupení
    Zrzavé pubické ochlupení
    Pubické ochlupení – ačkoliv se to zdá být šílené, i toto se dá sehnat. Způsoby, jak se k tomuto zboží dostat, jsou ovšem značně složité. Říká se, že občas je k mání na aukčních serverech, někteří jedinci zase tvrdí, že mají dobré kontakty v salonech krásy, kde vykupují voskové pásky používané při depilaci.
    Ať tak či onak, zájemce o koupi musí prokázat hodně důvěry v prodejce, aby uvěřil, že ochlupení pochází od ženy a nejedná se příležitostný byznys obtloustlého řidiče kamionu.
Co vás čeká příště?
Sex s nafukovací pannou
Sex s nafukovací pannou

V dalším díle se podíváme na příběhy lidí, kteří okolo realistických panen pohybují. Poznáte muže, kteří svoji zálibu v pannách dovedli až do extrému, i životní příběhy těch, kdo pro ně panny vyrábějí a prodávají. Dozvíte se také, co na to říkají jejich partnerky a příbuzní, pokud se s nimi ještě baví. Závěrem si povíme, kde na internetu se nadšenci do realistických panen shromažďují a kde najdete další informace o této komunitě.


Vybíráme z e-shopu