Škola nevěry – jak zahladit stopy

Poučte se ze zkušeností jiných a přečtěte si přehled nenápadných důkazů, které jistojistě nevěru odhalí. Že se vám to nemůže stát? Ale ano, může...

Škola nevěry – jak zahladit stopy

Nejsmutnější na poslední lekci je to, že v opravdu velké míře vychází čistě z mých vlastních zkušeností. Věrnost nepatří mezi moje ctnosti a hodněkrát v životě jsem musel vysvětlovat nevysvětlitelné. Pokud nechcete zažít chvíle, kdy vám partnerka svítí lampičkou ze švédského obchodu s nábytkem do ksichtu, vemte si následující rady k srdci, ať už ho máte na správném místě, nebo pod zipem poklopce.


Když už musíte s milenkou na veřejné prostranství, tak plaťte v hotovosti a lístek z kina zahoďte
Když už musíte s milenkou na veřejné
prostranství, tak plaťte v hotovosti.
A lístek z kina hned zahoďte,
do daní si ho snad nedáváte, ne?

Likvidujte důkazy

Napadlo by vás někdy, že kousek papíru rozčílí přítelkyni tak moc, že vám nehty vyrve kus masa z ruky? Já byl taky v pohodě až do dne, kdy jsem si v kapse nechal parkovací lístek. Divné otázky přítelkyně mě měly varovat, ale zapíral jsem.

Na otázku, jestli jsem náhodou někde nebyl, jsem odpovídal, že celé dny trávím zaprdněný v kanclu. Před očima mi proletěl parkovací lístek, na kterém bylo přesně uvedené místo a čas. Dál už si pamatuju jen smršť otázek, slzy a velmi ostré nehty nořící se do mojí ruky jak nůž do másla.

Likvidujte důkazy, je blbost nechat se přistihnout kvůli nějakému papírku. Mezi obzvláště nebezpečné patří vstupenky z kina, účtenky a stvrzenky z bankomatu, protože velké výběry peněz mohou partnerku taky dost nakrknout.

Hotýlky a dárečky plaťte výhradně v hotovosti

Vše, co souvisí s vašími nepřiznanými požitky, nikdy neplaťte kartou. Ať už máte společný účet s manželkou nebo svůj vlastní, tak raději kartu opravdu nechte zamčenou. Je zbytečné si dělat v bance důkazy nepřiznaných výletů, dárečků, večeří a dalších radovánek.

Když už jí chcete pod kalhotky něco strčit, tak rozhodně ne kartu.
Když už jí chcete pod kalhotky něco strčit, tak rozhodně ne platební kartu.

A platit ve stripbaru kartou může snad jen úplný ňouma. Teda pokud nemá za manželku micku na podobné intelektutální úrovni. Služby od FUN Entertainment a podobných společností se na výpise moc nevyjímají a výmluvy na catering oslavy v práci spolkne jen opravdová naivka.

Technicky vzato nejsou radovánky ve strip klubu nevěrou, ale vysvětlujte rozzuřené partnerce že není bordel jako bordel.
Bacha na to.

Všude, ale rozhodně ne doma

Vy snad nekoukáte na filmy? Vy neznáte kreslené vtípky s Pivrncem? Vodit si domů milenku může jen to největší pako ve vesmíru. Když už vás nepřistihne v tom nejlepším přímo vaše partnerka (případně partner vracející se dřív z pracovní cesty), určitě vás nabonzuje sousedka Mrkvičková z druhého patra.


Výmluvy týkající se nevěry jsou vtipné maximálně tak na papíře.
Výmluvy týkající se nevěry jsou vtipné maximálně tak na papíře.

Malinký kousíček dokáže nadělat obrovské problémy
Malinký kousíček dokáže nadělat obrovské problémy

Bohužel i já jsem jednou udělal tu chybu, že jsem si zatáhl fuchtličku z baru domů. Noc plná nechutností proběhla zcela bez komplikací. Dnes již bývalá přítelkyně se vrátila až po dalších třech dnech a já si říkal, že jsem prostě frajer, který ušetřil za milenecký azyl. Po několika dnech mě moje poupátko konfrontovalo se stříbrným kouskem čehosi, co našla pod postelí. Byl to růžek od obalu šprcky, ze kterého ale nebylo prakticky nic poznat. Rychle jsem vymyslel příběh o tom, jak jsem si v posteli užíval čokoládovou tyčinku a kus obalu mi musel upadnout pod postel.

Dalších pár dní byl klid. Klid před bouří, během kterého přítelkyně zmobilizovala všechny kamarádky, obešla všechny obchody a zjistila, že stříbrný růžek absolutně přesně pasuje na balení kondomů. Byl jsem nahranej, nemělo cenu dál mlžit.


Na první pohled sranda, na ten druhý život ohrožující situace
Na první pohled sranda, na ten druhý život ohrožující situace

Černá kronika je plná odhalených nevěr

Při odhalení nevěry jdou všechny žerty stranou. V lepším případě to končí pouze fackami a pěstmi, v tom horším může dojít ke katastrofě. Stačí se podívat do černé kroniky.

Začátkem roku 2015 například policista z Třebíče po nečekaném odhalení nevěry manželky spáchal sebevraždu služební zbraní.

O dva roky dříve jistý pan Antonín z Bruntálu málem ubil k smrti nohou od stolu milence jeho načapané přítelkyně. Dostal za to 10 let natvrdo. Pořád chcete riskovat?


Nenechte se spoutat svými city. Nedovolte milence,, aby vás ovládala a citově vydírala.
Nenechte se spoutat svými city. Nedovolte milence, aby vás ovládala a citově vydírala.

Láska… debilní láska!

Přichází zlatý vrchol večera. Vaše slabé místečko, o kterém ani nevíte. Zrada, kterou jen tak nerozchodíte. Láska je prevít a zamilovaný člověk dokáže jít přes mrtvoly. To vám potvrdí nejeden středoškolský profesor, do kterého se zakoukala bláznivá studentka.

Do určité fáze nevěry vám to může přijít jak sci-fi, ale jednoho dne se do vás může milenka/milenec zamilovat a napochodovat si to bez vašeho vědomí až k vám domů. Tam odprezentuje, jak moc je silná vaše láska. Vy pak schytáte solidní nátěr a s největší pravděpodobností přijdete o oba vztahy. Ten starý bude rozbitý a do nového se raději ani pouštět nebudete, protože bláznům by se měl člověk vyhýbat.

Když už nevěra, tak kvůli divokému dovádění v posteli. Nějaké hluboké city do zahejbání prostě nepatří. Vždy si pohlídejte, kam vaše avantýry směřují.

Škola nevěry

Poslední část výuky máme za sebou vážení, víc už toho v hlavě nenosím. Co jsme se tentokrát naučili? Tady to máte:

  • likvidujte i ty nejmenší důkazy,
  • vyhazujte parkovací lístky a účtenky,
  • plaťe jen v hotovosti,
  • nikdy si nevoďte milenky a milence k vám domů,
  • dbejte na pečlivý úklid,
  • neberte nevěru na lehkou váhu,
  • dejte si pozor na to, aby se nevěra nezvrhla v lásku.

Co oči nevidí, to srdce nebolí!

Já jsem vůbec ten poslední, který by měl kázat o důležitosti věrnosti ve vztahu. Závěrem našeho kurzu bych však tak jako tak chtěl upozornit na to, že nevěra doopravdy dokáže ničit životy. Je tak vždy pouze na vás, abyste posoudili, jestli vám to za to stojí... a pokud vyhodnotíte, že ano, pak vám přeji krásné zážitky a mnoho štěstí!!!


Co umí nevěra opravdu spolehlivě? Zanechá vás nakonec úplně samotné...
Co umí nevěra opravdu spolehlivě? Zanechá vás nakonec úplně samotné...

Vybíráme z e-shopu