True story o zvrhlé babce zelinářce

"Pojď se mnou dozadu, vyndám si zuby a uvidíš jak ti s ním zatočím." řekla babka kořenářka na tržišti a myslela to fakt vážně. Oblilo mě horko, ale zacítil jsem neopakovanu příležitost. Nadržení lidi jsou všude kolem a tenhle zápich mého kámoše o nečekaném zvrhlém sexu ve stodole to jen potvrzuje.

True story o zvrhlé babce zelinářce

Vyprávěl mi to kamarád z vedlejší vesnice. Chodí to u nich tak, že v sezóně nějakého ovoce nebo zeleniny ten, kdo toho má na své zahradě hodně, pořádá ve své stodole nebo na návsi minijarmark. Byl si taky jednoho dne pro brambory a cibuli, ale odnesl si mnohem víc. Popisoval mi to takto:


Tahle je vysmátá, ta už dnes měla svůj přísun potěšení
Tahle je vysmátá, ta už dnes měla svůj přísun potěšení

Bylo odpoledne, celý den jsem spravoval motorky v garáži a měl v sobě tři lahváče. Navečer jsem chtěl zajít k jedný bábě, co prodávala ve stodole zeleninu nakoupit něco na zimu na uskladnění.

Když jsem vlezl do stodoly, babka tam kecala ještě se sousedkou a moc se mi nevěnovala. Mimoděk jsem zaslechl, že se rozhovor týkal nějakých prasárniček a když mě báby zmerčily, sousedka paní domácí prohodila: "A hele, mladej" a mlsně po sobě koukly. "Ten nemože vědět, jak to chodí, eště mu teče mlíko po bradě" (což byl s mým třetím křížkem na krku slušnej kompliment).

Tak jsem se snažil si toho nevšímat a chtěl si nabrat cibuli a zeptal se, jestli mají pytlík. To nahrálo babce na smeč a začla se řehtat, druhá prohodila "Však máš, koženej :-D".

Důchodkyně v šátku se hihňaly jak puberťačky a něco si šeptaly, svlíkaly mě očima a byl jsem nervoznější než na prvním rande. Najednou sousedka, že už musí jít domů a významně pomrkávala na kámošku. Zmizela za vraty a já jsem se regulerně začal bát.


Tak hochu, ty mají na tebe zálusk
Tak hochu, ty mají na tebe zálusk

Obešla stůl a bez okolků mi sáhla na koule a sevřela je v dlani. A když prohodila "Nejlepší se naučíš jezdit na starým kole" a neustávala v masáži mého poklopce, tak jsem si řekl "No tyvole... ale však co, aspoň bude prdel". Asi zafungovaly i ty piva a taky to, že mě moje žena doma dost vytočila a sex s ní stal vážně zaprd.

Na znamení souhlasu jsem se přitočil víc k ní a přes svetr jí zmáčkl kozu. Šibalsky se usmála a řekla "Poď dozadu, tu by moh někdo vlézt". No tyvole taková profesionálka, asi to byla za mlada docela rajda. Co za mlada, ona je taková pořád! Nějak jsem si neuměl představit, co se bude dít, do nějakého líbání nebo lízání se mi fakt nechtělo. Ale nebylo třeba, babka se postarala sama.


Co asi sledujou? Třeba našly tvůj profil na Amatérech...
Co asi sledujou? Třeba našly tvůj profil na Amatérech...

Ne každá babka má doma svýho dědka nabíječe, tak jí dopřej trochu potěšení
Ne každá babka má doma svýho dědka
nabíječe, tak jí dopřej trochu potěšení

Péro jsem měl tvrdý jako šutr, za což ona byla dost ráda, kdo ví kdy naposled takovou kládu měla. Rozepla mi kalhoty, poklekla a radši jsem se moc nedíval, když si vyndala zuby. No ty vole! Ani jsem se nenadál a už mi kouřila, dychtivá jak kdyby týden nejedla. Bylo to úžasně jemný a přitom moc dobře věděla, kam strčit jazyk. Celou akci řídila vlastně ona.

Byla fakt dost nenasytná a nadržená a mně došlo, že asi těch možností doma moc nemá, teda když nepočítám udělat si to pěkně rostlou mrkví.

Po chvilce se postavila, otočila se ke mě zády, vykasala dlouhou sukni, opřela se o kolo traktoru a vystrčila zadek. Tak jsem jí tam to péro strčil a v duchu jsem nevěřil sám sobě, co to vlastně dělám a připadalo mi to strašně vtipný a krásně zvrhlý. Nakonec prohlásila "Neboj se, poď pořádně, mám to ráda tvrdě a klidně to tam nasyp". Po téhle větě už to dlouho netrvalo, napumpoval jsem to do ní ze všech sil. Wow.


Od jisté doby kupuju farmářskou mrkev pouze neočištěnou. Jedině tam je jistota, že ji ještě nikdo neměl.
Od jisté doby kupuju farmářskou mrkev
pouze neočištěnou. Jedině tam je
jistota, že ji ještě nikdo neměl.

Otočila se, stáhla sukni zase dolů, s úsměvem mě poplácala po tváři a řekla "No vidíš, jak ti to pěkně jde. Odejdi ale přes dvorek, ve stodole už kdosi přišel pro cibuli". A zmizla jako profesionálka obsluhovat zákazníky.

Asi jsem v životě nezažil nic šílenějšího, ale fakt toho nelituju. A hnusný se mi to nezdá, kunda jako kunda a tohle bylo aspoň krásně zvrhlý. Já nemám potřebu po dědině šířit, co se stalo a ona je evidentně taky diskrétní. Akorát, že když jdu po návsi, tak už se na ostatní chlapy dívám jinak a uvažuju, kdo všechno ji měl.

Vybíráme z e-shopu