Úžasný sex s piercingy kolem poštěváčku

Klitoris je poměrně dlouhý orgán, bohužel je však schován pod kůží a normálně jej nemáš jak dráždit víc, než tu špičku, která kouká ven. Ale stačí si vhodně umístit piercing do kůže v jeho blízkosti (nemusíš přímo do něj) a najednou zažiješ vzrušení, jaké jsi nepoznala. Možností máš hned několik, stačí si vybrat.

Úžasný sex s piercingy kolem poštěváčku

Dámské intimní piercingy

Po konzultacích s dámami majícími různé druhy piercingů jsem zjistila, že vzrušivost s nimi je mnohdy velmi individuální. Zatímco u některých žen dokáže například piercing malých pysků způsobit úžasné prožitky, jiné zanechává téměř netečné. Zato piercingy kolem poštěváčku jsou jistou trefou do černého.

Projdeme si tedy nyní celou obvyklou škálu dámských intimních piercingů od pupíku až po análek a řekneme si, který vzrušení povzbuzuje a který je jen na okrasu.

Přehled základních typů dámského piercingu

V dnešním prvním díle se budeme věnovat piercingům v horní části (Isabella, Nefertiti, Chritsina a pak všechny kolem klitorisu), v druhém pokračování článku to vezmeme od labií až k zadečku.

Koeficient vzrušivosti intimního piercingu

Pro klasifikaci efektu na vzrušení si zavedeme stupnici "koeficientu vzrušivosti" o třech stupních:

1 – orgasmobudič – piercing vzrušuje vždy,
2 – rozehřívač – efekt na vzrušení je individuální,
3 – okrasa  piercing je pouze na okrasu.


Od pupíku pěkně postupně až dolů
Od pupíku pěkně postupně až dolů

Piercingy od pupíku po poštěváček

Když to vezmeme od piercingu pupíku a postupujeme níže, jdeme v pořadí Nefertiti, Christina, Isabela a pak piercing klitorisu.

Nefertiti, Christina, Isabela

Všešchny tři jsou to vertikální piercingy ve spodní části podbřišku. Když některý z nich zvolíš v kombinaci s piercingem pupíku, budou šperky tvořit pěknou linii. Jaký je rozdíl mezi těmito třemi typy? V umístění.

Nefertiti
Nefertiti

Nefertiti

Začíná nahoře ještě v chloupcích a končí dole u poštěváčku (v kůži nad ním). Je tedy poměrně dlouhý. Kombinuje výhody klitorálního piercingu a vizuálního efektu Christiny. Spodní část piercingu by se dalo považovat za Vertical hood (viz níže), prochází svisle kůží v blízkosti poštěváčku. Horní část je zase klasickým surface piercingem (podpovrchový, pouze skrz kůži). Je to nejdelší z těchto tří piercingů.

Ve vpichu se používá nylon zakončený kuličkami, může tam však vést místo nylonu i kovová tyčinka.

Koeficient vzrušivosti: orgasmobudič
Rozodně vzrušuje ve variantě s kovovou tyčinkou, šperk při spodním ústí tlačí na klitoris.

DOTAZ na čtenářky: Holky, které máte piercing začínající nahoře až v chloupcích – jak to řešíte s holením? Vyndáváte nebo stačí jen podržet povytažený? Napište prosím dole do komentářů...

Christina

Začíná horním vpichem stejně jako Nefertiti hodně nahoře a končí v místě, kde se začíná tvořit kůžička nad poštěváčkem. Je to přesně ten typ, který bude pěkně navazovat na piercing pupíku (tak jako Nefertiti).

Koeficient vzrušivosti: okrasa
Je jen na ozdobu, při sexu nijak zvlášť nedráždí.


Krásná Christina
Krásná Christina

"Piercing jsem si nechala udělat proto, že si to přál můj partner. Mám piercing v pupíku a jemu se líbilo, že to bude pokračovat ještě níž. Nechtěla jsem to nikam dolů, takže mám Christinu, je nejhezčí. Mám to jen na okrasu, na moje vzrušení to nemá žádný vliv. Ale partner si to užívá, hrozně ho vzrušuje pohled na mě, zvlášť když na něm sedím na koníčka."

Marika, 28


Isabella
Isabella

Isabella

Začíná nahoře v místech, kde Christina končí svou spodní dírkou (nad začátkem kůže nad poštěváčkem) a spodní vpich ústí pod poštěváčkem (mezi proštěváčkem a ústím močové trubice) nebo vychází ven přímo skrz něj.

Při propichování je nutné znát přesnou anatomii a umístění nervových zakončení klitorisu.

Koeficient vzrušivosti: orgasmobudič
Rozodně ano, vede přímo kolem klitorisu nebo přímo skrz něj.

Clitoral hood

Propíchnutí předkožky klitorisu

Podobně jako žalud penisu je chráněn kůží, má i poštěváček přes sebe přehozenou kapucku, které se také říká předkožka (hood). Oblast klitorisu pod touto kůžičkou je velice citlivá na vzrušení, takže přímo svádí k všemožnému propichování a ve všech směrech.

"Mám Christimu a Horizontal hood. Christina nebolí tak jako HH, ale HH vypadá líp."

Olinka, 25

Vertical hood – svislé propíchnutí předkožky

Spodní část tyčinky začíná přesně nad klitorisem a kulička na konci šperku se jej přímo dotýká. Stejně tak vnitřní část šperku je celou svou délkou v těsné blizkosti klitorisu. Vpich vede zhruba centimetr směrem nahoru. Používají se tyčinky, banánky i kroužky.

Koeficient vzrušivosti: orgasmobudič
Rozodně vzrušuje, vede přímo podél klitorisu.


Vertical hood: Pěkný a funkční piercing
Vertical hood: Pěkný a funkční piercing

"Uvažovala jsem mezi propíchnutím klitorisu nebo jen kůže někde v jeho blízkosti. Popravdě, na vpich přímo do poštěváčku jsem si netroufla, takže jsem vybírala mezi těmi hood typy. A protože jsem chtěla co nejvíce ovlivnit vzrušivost, vybrala jsem Vertical hood. Je to úplně boží!!

Nenapadlo mě, že by ta tyčinka uvnitř vlastně mohla tlačit na klitoris taky! Až s piercingem mi reálně došlo, že klitoris je orgán delší než jen ten kousíček, co trčí ven, ale že vede i hlouběji směrem nahoru. To totiž člověk normálně nemá šanci podráždit. Až ta tyčinka uvnitř v jeho těsné blízkosti se ho krásně dotýká. K tomu spodní kulička vychází přesně nad venkovní částí poštěváčku, takže když si s ním hraju, tak uvnitř hladí klitoris a ta kulička klouže po jeho venkovní části. Je to multizážitek, takové dráždění (i vnitřní) jsem nikdy nezažila. Paráda, fakt že jo. Ta bolest za to stála."

Martina, 32

Christina vs. Nefertiti vs. Isabella vs. VH aneb jak se v tom zorientovat


Pěkná kombinace Christiny a VH
Hezká kombinace Christiny a VH

Isabella
Isabella

Jedinná Christina je mimo vzrušivou oblast, je umístěná úplně nahoře a k poštěváčku nezasahuje. Ostatní typy z této skupiny se přímo dotýkají klitorisu.


Vertical hood
Vertical hood

Vertical hood je v podstatě taková kratší Isabella. a ta je kratší Nefertiti. Spodní vpich je u všech tří ve stejném místě (v kůži nad klitorisem). Horní vpich je u Verical hood asi centimetr nad spodním v kůži, u Isabelly ještě o kousek výše nad kůží, u Nefertiti až výše v chloupcích.


Horizontal hood: vypadá krásně, ale moc nefunguje
Horizontal hood: vypadá krásně, ale moc nefunguje

Horizontal hood – vodorovné propíchnutí předkožky


Horizontal hood
Horizontal hood

Zhruba centimetrový (nebo kratší) vpich nad klitorisem do kůže, který vede vorodovně. Používají se nejčastěji kroužky, podkovy, ale lze i banánek. Klitorisu se dotýká jen minimálně v malém rozsahu uvnitř, jeho vnější část nezasáhne. Takže i když je vlastně v jeho blízkosti, tak je to většinou jen na ozdobu.

Při klasickém sexu se piercing klitorisu nedotkne, tak snad leda si pohrát s kroužkem a třeba budeš mít štěstí a o vnitřní klitoris zavadíš.

Koeficient vzrušivosti: rozehřívač
Vzrušení je individuální, záleží kudy přesně vpich vede, ale spíše vzrušení moc nepodporuje.

Triangle – trojůhelníkové propíchnutí předkožky


Triangle hood
Triangle hood

Průpich kůže zespod pod klitorisem v místě, kde se setkává zakončení předkožky a začátek vniřních pysků (proto trojůhelník). Nelze aplikovat každé ženě, je potřeba v těch místech mít dostatek kůže.

Údajně byl poprvé proveden až v roce 1991, takže je to mezi piercingy úplný nováček (když si třeba vezmeme takového Prince Alberta, který muži nosili už před sto lety).

Koeficient vzrušivosti: orgasmobudič
Rozhodně vzrušuje, dotýká se spodní části klitorisu a zajišťuje tak jeho stimulaci způsobem, který bys jinak nedosáhla.


Rozdíl mezi triangle a deep je v hloubce, ve které je kroužek pod klitorisem zasunutý
Rozdíl mezi triangle a deep je v hloubce, ve které je kroužek pod klitorisem zasunutý

Deep hood – hluboký průpich předkožky

Další horizontální typ piercingu, opět zasunutý pod klitoris. Vede jen skrz kůži a objímá poštěváček hluboce zespod. Hluboce neboli vysoko při čelním pohledu na broskvičku. Tento piercing už vyžaduje dobré znalosti anatomie a zkušeného piercera.

Koeficient vzrušivosti: orgasmobudič
Rozhodně vzrušuje, dotýká se spodní části klitorisu a zajišťuje tak jeho stimulaci způsobem, který bys jinak nedosáhla.

"Mám hooda, a je to super, je to úplně jiný pohled na sex a celkově je to super :)"

Nikol, 35

Clitoral

propíchnutí klitorisu

Přímo skrz poštěváček
Přímo skrz poštěváček

Mnohdy se můžeme setkat s tím, že když někdo hovoří o piercingu klitorisu, má ve skutečnosti na mysli nějaký hood typ. Správně je to však opravdické propíchnutí poštěváčku. Jestli toužíš po zaručeném vzrušení, tak klitorální piercing je ten pravý. Nelze jej však provést každé ženě, je potřeba mít dostatečně velikou tu část poštěváčku, která kouká ven (když odhrneš předkožku tak zjistíš, že je to mnohem větší kousek, než jak se zprvu zdá).

Některé ženy se obávají ztráty citlivosti, když se napíchne nerv. Tyto případy jsou však vyjímečné.

Koeficient vzrušivosti: orgasmobudič
Rozhodně vzrušuje, každým dotykem dochází k přímé stimulaci klitorisu. Kdo si na něj troufne, je to zaručená trefa do černého.

Příště si dáme kroužky do pysků...

Za 14 dní na vás čekají oblíbené pěkné piercingy labií, hráze a análku.

Vybíráme z e-shopu