Zvláštnost japonského sex-byznysu – vibrátorový bar

Že je japonský erotický průmysl plný nejrůznějších bizarností jste asi už stihli zaznamenat. Pokud čtete pravidelně Vibrátory.net, kreslené porno s chapadly místo penisů nebo umělé panny recenzující elektroniku vás už asi nepřekvapí. Podnikavci ze země vycházejícího slunce však přišli s další neotřelou novinkou. Otevřeli první masturbační bar pro ženy na světě. Pokud vás zajímá, jak to v takovém baru funguje, pojďte s námi nahlédnout do toho ve městě Shibuya.

Zvláštnost japonského sex-byznysu – vibrátorový bar

Japonské město Shibuya, ležící nedaleko Tokia, by bylo obyčejným městečkem, kdyby v něm před nedávnem neotevřeli speciální bar určený pouze ženám. Regály plné lahví s alkoholem ale za barem tohoto podniku nečekejte. Místo alkoholu si sem totiž Japonky chodí vybírat vibrátory.

V nabídce japonského Vibe baru najdete více druhů vibrátorů, než alkoholu.
V nabídce japonského Vibe baru najdete více druhů vibrátorů, než alkoholu.

Vibe bar nabízí k prohlédnutí, osahání a dokonce k vyzkoušení více než 300 modelů vibrátorů místních i světových výrobců. Vibrátorů tam nemají jenom plnou zeď, ale minimálně jednu erotickou pomůcku najdete ležet na každém stolku. Pokud byste se chtěli náhodou do Vibe baru podívat, vězte, že krom dosažení hranice 18 let musíte splňovat i podmínku příslušnosti k něžnějšímu pohlaví. Pánové se obyčejně do Vibe baru jen tak nedostanou, jediná možnost jak nahlédnout do útrob tohoto podniku je, přijít tam s partnerkou.

Aby se do Vibe baru nechodilo jen tak „na čumendu“, vybírají provozovatelé 2500 jenů za vstup, což je v přepočtu nějakých 500 korun. Od chvíle, kdy zaplatíte, máte 90 minut a 2 drinky k tomu, abyste stihli, co jste potřebovali.

Mladé japonky pózují s erotickými pomůckami přímo ve "Vibe baru"
Mladé Japonky pózují s erotickými pomůckami přímo ve "Vibe baru"

Kouření je zde zakázáno, při kontaktu s vibrátory musíte mít na rukou rukavice a personál Vibe baru zvládá komunikovat pouze ve svém rodném jazyce, tedy v japonštině. Pokud tedy japonsky neumíte ani kváknout, patrně se o vystavených modelech vibrátorů nic moc nového nedozvíte. Ani jazyková bariéra však není překážkou v tom, abyste si vystavené modely erotických pomůcek mohli ozkoušet. Pokud vám některý z modelů ve Vibe baru padne do oka, můžete si jeden takový vibrátor pak rovnou odnést s sebou domů.

A co říkáte na japonské masturbační bary plné vibrátorů vy? Zašli byste do něj rádi, nebo vám myšlenka návštěvy podobného podniku přijde příliš zvrhlá? Podělte se s námi o svoje názory v diskuzi pod článkem.

Vybíráme z e-shopu