vibratory.net

Recenze

Erotické pomůcky mohou být skvělým dárkem pro partnera či partnerku i dobré kamarády. Naše tipy na skvělé erotické dárky i recenze některých hraček a sexy her vám pomohou s výběrem lechtivého dárku, který potěší.

Monika testuje – realistické vibrátory

Monika Zelená / 08.11.2016

Se mnou víte, co kupujete. Vše Vám napíši přesně tak, jak to je. Osobně jsem pro Vás testovala relistické vibrátory a mé výsledky máte nyní exkluzivně k dispozici v tomto článečku. Vaše Monika.

Celý článek

Recenze BEZ OBALU – Mini vibrátory

Ester Ledvinková / 10.05.2016

S námi víte, co kupujete. Dnes jsme se zaměřili na mini vibrátory. Pokud hledáte něco nenápadného, silného a vhodného například na cestování, pak prosím vstupte.

Celý článek

Recenze: Nabídne KamaPoker za kačku svlíkačku?

Michaela Kurtaničová / 07.02.2014

Další erotickou hrou z edice Červenání, která se nám dostala do rukou, je KamaPoker. Jedná se o jakéhosi hybrida mezi klasickým Texas hold’em pokerem a knihou rozkoše Kámasútrou. Drobné tentokrát po kapsách nehledejte, v téhle hře se platí „naturáliemi“.

Celý článek

Recenze: Mini Laškování - vášeň v hezkém balení

Michaela Kurtaničová / 07.02.2014

Mini Laškování je kapesní verze party hry Laškování. Princip zůstává stejný, vytáhnout si z krabičky ve tvaru srdce úkol a ten splnit. Tentokrát se však tvůrci zaměřili výhradně na partnerské dvojice a už z názvu je patrné, že úlohy budou pěkně rozverné.

Celý článek

Recenze: Ne tak uplně Nevinné hrátky

Michaela Kurtaničová / 06.02.2014

Nevinné hrátky pro dva jsou navzdory svému názvu poměrně odvážnou erotickou hrou pro dospělé. Na zadní straně krabice se vyjímá označení 18+, a to nejen proto, že hra obsahuje pro mládež nevhodný erotický obsah, ale i proto, že bez něčeho tvrdšího na kuráž se při hře neobejdete. Do herní edice Červenání nepatří tato hra nadarmo, červenat se při ní budete zaručeně.

Celý článek

10 tipů pro výběr erotického dárku

Michaela Kurtaničová / 02.12.2013

Erotickým dárkem uděláte radost krom obdarovanému také nejspíše i někomu dalšímu. Jen málokterá erotická pomůcka se nedá používat v páru, a i v případě, že se jedná vyloženě o sexuální hračku pro solitéry, vždycky se může někdo alespoň dívat. Pojďme si v následujícím článku ujasnit, jak při výběru erotického dárku nešlápnout vedle.

Celý článek

Průvodce erotickými pomůckami pro muže 3/4 – vibrátory na masáž prostaty

Lucie Čermáková / 27.09.2013

Tentokrát si představíme speciální vibrátory na masáž prostaty. V čem jsou jiné? Jaký vliv mají na mužské tělo – mohou pomoci při problémech s prostatou? A jak vybrat nejvhodnější vibrátor právě pro vás? Sepsali jsme rady a zkušenosti od zákazníků sexshopů v ČR i zahraničí.

Celý článek

Průvodce erotickými pomůckami pro muže 2/4 - recenze vibrátorů a análních kolíků

Lucie Čermáková / 08.09.2013

V dnešním článku si prohlédneme konkrétní anální vibrátory, kolíky i korále. Představíme vám kousky, co stojí za koupi, i ty, kterým se raději vyhnout obloukem. Při hodnocení jsme čerpali z uživatelských recenzí na českých i zahraničních sexshopech.

Celý článek

Témata magazínu

Vybíráme z magazínu